Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással nem lesznek gömblábai...

Futással nem lesznek gömblábaim? :DD

Figyelt kérdés
Mert anno táncoltam, mostanság viszont rákaptam a futásra. Mindössze attól tartok, hogy esetleg nem jól terhelem a testem, és az egyik lábam izmosabb lesz a másiknál... így is elég izmos lábam van. Szerintetek, ha futok minden nap, akkor az izomról a narancsbőr is el fog tűnni vagy csak a lábam lesz még izmosabb? Ha nyújtok is utána mindig, ugye nem lesznek még kövérebb lábaim a sok futástól? :)
2011. máj. 23. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
SZerintem Gömbcsuklód lesz!
2011. máj. 23. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz ha rendesen nyújtasz. De lehetőleg ne aszfalton fuss hanem inkább salakpályán.
2011. máj. 23. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Hosszútávot fuss, ne pedig rövidet és akkor szálkásodsz.
2011. máj. 23. 18:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Stadionban futok, salakos pályán. De egyelőre még nem bírok hosszútávot, csak pár kört, aztán megint pár kör séta és utána nyújtás. Ez így jó? Meg itthon tornázom egy kicsit, mikor hazaértem. Mit tegyek, hogy jó kis hosszúkás izmaim legyenek? :)
2011. máj. 23. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

De gömb lábaid lesznek, ha megtanulsz gyorsan futni te leszel a gömbvillám. Tom Platz is napi 4-5 kör futással lábazott. Neked is hasonlóan izmos lehet a lábad.

Ha hosszúkás izmokat akarsz, akkor szüless újra. Az izom tapadási pontok rögzítettek, genetikailag adottak. Evvel nem tudsz mit csinálni. Narancsbőr és zsír diétával fog lemenni, csak futástól nem.

2011. máj. 24. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!