Elég jó-e 2 nap elteltével leadni 1kg-t? 14/F 176 cm 83 kg
Nem rég kezdtem el, 83 kg-ról tegnap fogytam 82 kg 9dkg-ra , ma meg már 82 kg és 5 dkg vagyok.
Minden nap futok maximum 30 percet, 5 perccel növelem minden nap, illetve szombaton nem futok, mivel akkor van számomra a kikapcsolás napom.
Az étrendem a következő:
Reggel: Joghurt
Délben: Szendvics
Délután: Menza étel, ha valami édesebb keveset eszek belőle.
Este: Joghurt + zsömle
Szeretnék 70 kg lenni, de 75 kg-t mindenféleképpen elakarom érni. A bőröm már úgyis meg van nyúlva, tehát azzal már semmit nem vesztek. :-)
A futással ma tartok 35 percnél, holnap remélem bírni fogok a 40-t is. ( 8 perc futás, 8 perc séta.)
Nem tudom mi a terved, de ez nem hangzik túl jól.
Egy csomó szénhidrátot zabálsz. És egyébként az a 83 kiló nem annyira nagyon sok, inkább izommá kéne alakítani. Az jó ha minden nap edzel, de szerintem a kardio mellett súlyemelést is kéne csinálni. A napi 5 percet nem fogod tudni tartani mert az 10 naponta egy órát jelent, tehát egy hónap múlva már 4 órát fogsz futni.. Szerintem a napi 30-60 perc futás séta váltogatás bőven elég. És mellé a kondi. Plusz valami jobban megtervezett diéta. Több zöldség gyümölcs és csirke, és kevesebb szénhidrát.
1. Mocsok sz.arokat ettél nem ételeket. Ezzel az a baj, hogy ma a hasznos tápanyag beviteled a nullához tart.
2. Ezekkel a kajákkal ha csökken is a testtömeged, közben a hájad nem valószínű, hogy sokat fog fogyni.
3. heti 1 kiló fogyás reális, 1-2 nap alatt nem fogytál, csak kisz.artad magad.
4. Hús és zöldségevő vagy.. eddig is joghurton (tejen), szendvicsen és menza kaján híztál el. Most próbáld már ki, hogy igazi húst és zöldségeket eszel, amikkel sok tápanyaghoz jutsz anélkül hogy egy csomó szénhidrátot (keményítőt) betolnál, oké ez a tanács.
Utolsó előtti kommentelő:
Csak azért akarok fogyni, mert cukorbeteg vagyok, az orvos szerint meg 70-75 kg kéne lennem, külsőleg nem látszik meg a fölösleg annyira, de ha nagyon akarod tudni, akkor se lennék egy vézna állat, mivel eléggé nagydarab vagyok. És ha nem tudsz értelmes írni, akkor ne írj inkább semmit!
Utolsó kommentelő:
Mint ahogy írtam, nem akarom, hogy meglátszódjon, csak az egészségem miatt csinálom. A joghurtot azért eszem, mert azzal jól lakok délig. Ó! És nyilván majd húst fogok enni az iskolába, reggelire, gyümölcsöt meg nem fogok vinni, mert az számomra nem elég ahhoz, hogy jól lakjak. És ha kifizetik a menzát a szüleim, akkor meg is eszem, ettől függetlenül húst szoktam enni, vacsora és ebéd között. A joghurt és az-az egy zsömle pont elég nekem, hogy jól lakjak...
Ettől függetlenül próbálom betartani amit írtál, és több zöldséget, gyümölcsöt enni.
Cukorbetegként joghurtot meg zsömlét eszel?
Fogadd őszinte gratulációmat!
ne fogyj, gyúrj. Még csak 14 vagy, fogsz még nyúlni, és majd szépen eloszlik rajtad a meglévő/megmaradt zsír. Viszont ügyelj rá, hogy betartsd a megfelelő étrendet. Ha nem vagy biztos benne, hogy hogyan csináld jól, akkor keress fel egy dietetikust, aki segít neked összeállítani egy étrendet.
és a gyümölcsben van gyümölcscukor, szóval ne egyél SOK gyümölcsöt. inkább zöldségeket. rá kell szoknod. ez vele jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!