Van egy rövid egyszerű fogyókúra amivel másfél hét alatt jelentős kilókat lehet leadni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 17:56
1/22 anonim válasza:
RÖVID és EGYSZERŰ fogyókúrától JELENTŐS eredményeket várni elég naiv dolog. Rövid idő alatt jelentősebb súly csökkenést koplalással elérhetsz, de azt vissza is fogod szedni. Olvass vissza sok fogyókúrás kérdés van és adnak benne hasznos tippeket, tartós eredményt csak úgy érhetsz el ha mozogni kezdesz és figyelsz rá, hogy miket és mennyit eszel.
2/22 anonim válasza:
Próbáld ki a 30Days nevű "csodaszert". Nekem tutira bejött! Mondjuk csak akkor, ha van pénzed lecserélni a ruhatárad :)
3/22 anonim válasza:
bocs az offért
mit csináltál és mennyit szedtél ebből a tablettából?
4/22 anonim válasza:
hát szerintem ha másfél hétig csak gyümölcsöt és zöldséget eszel, az elég rövid és egyszerű, és még a hatása is garantált :D
5/22 anonim válasza:
Ucsó,igen hatásos,ha ki akarod pisilni az izmaid,zsírt nem tüntet el az biztos.
6/22 anonim válasza:
de amikor semmilyen kikötés nem szerepelt a kérdésben... :)
7/22 anonim válasza:
19.20-as vagyok, 2X2 az ajánlott adag belőle, reggel kettő, este kettő, és én mondjuk az ég világon semmit nem csináltam mellette, ahhoz túl lusta vagyok :D Ja, és 120 van egy dobozban
8/22 A kérdező kommentje:
Mi annak a neve?
2010. aug. 23. 13:55
9/22 anonim válasza:
30 days. Ha beírod a keresőbe kidobja :) De a múltkor láttam vaterán is, ott szerintem olcsóbb.
10/22 anonim válasza:
Egyél egy pár kosár szilvát, dinnyét, és hasonló nyalánkságot, majd nyelj le mellé pár liter tejfölt...
Ezt jól rázd össze egy kis ugrálással, majd egyél valami romlott húst, vagy legalábbis valami szalmonellás szerűséget.
Egyszerűbben egy jó kis bélgyulladás, vagy vírusos hasmenés 1hét alatt vagy 8-10 kilót leszed rólad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!