Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Van egy rövid egyszerű fogyókú...

Van egy rövid egyszerű fogyókúra amivel másfél hét alatt jelentős kilókat lehet leadni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 17:56
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Én speciel úgy fogytam le 88kg-ról pár hónap alatt (3 és fél) 62-re, hogy tésztát meg zsemlét kajáltam pénz híján, azt sem túl sokat, meg mellé még jött egy durva szerelmi csalódás is. Szóval én is a stressz és a depresszió mellett szavazok, bár az idő, mire azzal elindul a "fogyás", és főleg izom lesz az is sajna.

Ha kicsit komolyabban érdekel, akkor a folyadékbevitelt vedd vissza. A bodybuilderek és a kemény sportolók is úgy gyártanak kockahasat maguknak. Az pedig elég gyors hatású, asszem... De ezek mind drasztikus változások, abszolute nem ajánlom senkinek.

Inkább tényleg Atkins, 90 napos (ezek a fajták is ártalmasak sokak szerint), vagy méginkább sportolj és mellette táplálkozz okosabban.

2010. szept. 1. 12:25
 22/22 anonim ***** válasza:

08-31 08:05 Őszinte részvétem.Ilyen áron senki nem fogyjon.Akkor inkább 4 5 vagy 10 vagy esetleg még több túlsúly legyen.Nagyon sajnállak ismeretlenül is.Vígaszként ajánlom a weboldalamat:

[link]

2010. okt. 9. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!