Van egy rövid egyszerű fogyókúra amivel másfél hét alatt jelentős kilókat lehet leadni?
Nincs megfelelő csodaszer a világon amit beveszel és hip-hop úgy nézel ki mint egy girhes csontkollekció!
Gyümölcs meg zöldség? Garantált izomtömegvesztés! Aki nem visz be fehérjét az puszilathatja majd a hájas karját, mert koplalásnál a szervezet 60%izom és 40% zsírt bont le, ugyanis az izomzatot bontja le elsőnek a szervezet, mivel azt könyebb neki. Inkább az alacsony szénhidrát fogyasztás javaslom sok fehérjével, mintsem hogy gyömölcsöt meg zöldséget egyél ==>cukor meg szénhidrát minden ami a szép zsíros pocakhoz kell :)
Én az Atkins-el 20kg-ót fogytam már, és még erősebbnek is érzem magam, és a tükörben nem láttam, hogy izmot akár egy dekát is veszítettem volna.
off:19:27
mi a neve annak a tablettának?
stressz miatt 13 nap alatt több mitn mitn 10 kilot adtam le
most 45 kilo avgyok és 172 cenit magas, senkinek se kívánom!!! szal inkább egészséges életmód +sport
mennyire örülnék ha most túlsúllyal küzdenék és azon járna az eszem h mit egyek ma
mert én már enni se bírok, kikészült a gyomrom, a nyelőcsövem minden, nagyon sok hiánybetegség előjött
izmon perzse már nincs és erőm sins
szóval ne tedd nagyon megbánod!!
a menstruációm persze kimaradt, és nagyon angyon rosszl érzem magam
11:49es ismét
huu hát tényleg nagyon jó
istenem van aki azért szeretne rosszul lenni, hoyglefogyjon? na ez már beteges
igen nagyon jó, meghalt anuykám és lefogytam, tényleg örülök neki, hogy nem kell egy kicsit kevesebbet ennem és sportolnom és mégis lefogytam
uhh na látod, kívánom neked, hogy ne is fogyjál le, komolyan megérdemnéd, ha csak tényleg vmi lelki/testi betegség miatt fogynál le
(bocs ha nyers voltam, de kivagyok és akkor azt olvasom h milyen jó lenne depisnek lenni).......:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!