Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Van egy rövid egyszerű fogyókú...

Van egy rövid egyszerű fogyókúra amivel másfél hét alatt jelentős kilókat lehet leadni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
90%
Én ananásztablettából ettem reggel és este 1-1et. Vagy minden étkezésnél, már nem emlékszem:D leadtam pár hét alatt 4-5 kilót és látványos is volt, és tartottam is.
2010. aug. 24. 19:27
 12/22 Tudor84 ***** válasza:
100%

Nincs megfelelő csodaszer a világon amit beveszel és hip-hop úgy nézel ki mint egy girhes csontkollekció!

Gyümölcs meg zöldség? Garantált izomtömegvesztés! Aki nem visz be fehérjét az puszilathatja majd a hájas karját, mert koplalásnál a szervezet 60%izom és 40% zsírt bont le, ugyanis az izomzatot bontja le elsőnek a szervezet, mivel azt könyebb neki. Inkább az alacsony szénhidrát fogyasztás javaslom sok fehérjével, mintsem hogy gyömölcsöt meg zöldséget egyél ==>cukor meg szénhidrát minden ami a szép zsíros pocakhoz kell :)

Én az Atkins-el 20kg-ót fogytam már, és még erősebbnek is érzem magam, és a tükörben nem láttam, hogy izmot akár egy dekát is veszítettem volna.

2010. aug. 25. 06:43
 13/22 anonim ***** válasza:

off:19:27

mi a neve annak a tablettának?

2010. aug. 25. 13:15
 14/22 anonim válasza:
Probald ki a 90 napos fogyokurat es az biztos hogy jo.Az igaz hogy nem rovid es nem is egyszeru de ha betartod biztos hogy nem fogod vissza szedni amit leadtal.
2010. aug. 26. 08:55
 15/22 anonim válasza:
Depresszió...a leghatásosabb fogyókúra. 62-ről fogytam le 54-re tartósan, mondjuk izom se sok maradt rajtam de most már nem érzem magam olyan gyengének.
2010. aug. 27. 04:13
 16/22 anonim válasza:
Egy jó kis massziv stressz mindent levisz. nálam a nyáron 7kg ment le válás, munkanélküliség .....ne soroljam tovább. tuti biztos fogyókúra!!!!
2010. aug. 28. 11:35
 17/22 anonim ***** válasza:

stressz miatt 13 nap alatt több mitn mitn 10 kilot adtam le

most 45 kilo avgyok és 172 cenit magas, senkinek se kívánom!!! szal inkább egészséges életmód +sport

mennyire örülnék ha most túlsúllyal küzdenék és azon járna az eszem h mit egyek ma

mert én már enni se bírok, kikészült a gyomrom, a nyelőcsövem minden, nagyon sok hiánybetegség előjött

izmon perzse már nincs és erőm sins

szóval ne tedd nagyon megbánod!!

a menstruációm persze kimaradt, és nagyon angyon rosszl érzem magam

2010. aug. 28. 11:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát de a stressz és depresszió az olvasottakból jó módszer. De ez majd később mutatkozni fog. Mert általában a magyarok 75% a stresszben és depresszióban hal meg mert ez mind rámegy a szívre!
2010. aug. 28. 13:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Van. Próbáltam :) [link]
2010. aug. 30. 19:03
 20/22 anonim ***** válasza:

11:49es ismét

huu hát tényleg nagyon jó

istenem van aki azért szeretne rosszul lenni, hoyglefogyjon? na ez már beteges

igen nagyon jó, meghalt anuykám és lefogytam, tényleg örülök neki, hogy nem kell egy kicsit kevesebbet ennem és sportolnom és mégis lefogytam

uhh na látod, kívánom neked, hogy ne is fogyjál le, komolyan megérdemnéd, ha csak tényleg vmi lelki/testi betegség miatt fogynál le

(bocs ha nyers voltam, de kivagyok és akkor azt olvasom h milyen jó lenne depisnek lenni).......:S:S

2010. aug. 31. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!