Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintem helytelen ez a...

Szerintem helytelen ez a fogyókúra. Szerinzeztek? A többi lent.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és tavaly nyáron ment tönkre a 2 éves kapcsolatom... akkor nagoyn magam alatt voltam és csak almát volt kedvem mindig enni(el is vásolta a fogamat hogy a fene vigye el....) és azóta az iskolában nem eszek semmit.. még egy kis cukorkát sem kíbánok.. szval nem vagyok éhes... haza jövök és megeszek 4-5 almát... és azzal beérem... 3-4 naponta szoktam enni esténként 4 virslit barna kenyérrel és kecsappal.... és anyukám aggódik hogy nem lesz-e semmi bajom hogy ilyen keveset eszek.. az elején a fogyás nagy mértékű volt DE mostmár sajnos nem segít... pedig nem azért eszem az almát hogy lefogyjak.. hanem egyszerűen az esik jól.... köszi a választ és köszönöm hogy elolvastátok és elvettem az életetekből kb 15 percet...
2011. jan. 29. 06:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ettől komoly hiánybetegséged alakulhat ki.. próbálj valami mást is enni az almán meg a néhai virsli-kenyér kombón kívül.. egy kis zöldséges rizst nem kívánsz? vagy húsleves? ha valamikor bármit megkívánsz, és épp nincs, szólj anyudnak hogy azt ennél. biztos örömmel megcsinálja neked ha megoldható (van otthon alapanyag, vagy épp készült boltba)
2011. jan. 29. 07:20
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
és hogy a fenében nem haltál még éhen, te idióta?
2011. jan. 29. 07:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagy szerintem a hormonjaid már most nem működnek gondolok itt arra biztos, h már nincs meg! Most gondold el, h te egy buta pasi miatt koplalsz majd aztán sírni fogsz néhány év múlva, h nem lehet gyereked, mert igazából most kellene fejlődnöd nem fogsz megnőni hullani fog a hajad stb majdnem olyan mint az anorexia szóval ha nem tudsz enni v nem kívánod akkor bizony orvoshoz kell fordulni, de nagyon gyorsan ha nem akarod az előbb felsoroltakat magadnak! Hogy fog majd ránézni egy pasi ha már szinte nincs hajad nincs mensid magyarán nem tudsz majd gyereket kihordani stb stb gondold át és keress fel egy orvost mindenképp! Nem akarlak én leszúrni meg megbántani se, de ez az igazság 2 barátnőm is került már ilyen helyzetbe szóval láttam, h mit okoznak ezek a dolgok!
2011. jan. 29. 09:18
 4/16 anonim ***** válasza:
És anyukád akkor nem aggódott, amikor gyerekfejjel (13 évesen) összeálltál egy pasival?! Mert bocs, de a 13 éves még nem az a kor, amikor ezzel kellene foglalkozni... Az almától hogy romolhatott el a fogad??? Merthogy tiszta vitamin, ami nem káros a fogakra... Amúgy ha bánatom van én sem tudok soha enni, ez egy típus, ezzel nem lehet mit csinálni. Ha újra kivirulsz, akkor visszajön az étvágyad is.
2011. jan. 29. 11:31
 5/16 anonim ***** válasza:
előző válaszolónak: a hugom 13 éves, így egy kicsit jobban ismerem az ő korosztályának a világát.. több ismerőse már nem is szűz, alig vannak barátnői, akiknek nem volt még pasijuk, akik meg nem csókolóztak még senkivel azt gáznak nézik.. még jó, hogy a húgom nem ilyen.. || na szóval. nyilván hiába mondjuk, hogy egyél ezt meg azt, ha úgysem fog menni.azt viszont be kell látnod, hogy muszáj enned. haladj apró lépésekkel. először egyél banánt, narancsot, stb., bármilyenmásik gyümölcsöt. ha ezeket sikerült beépíteni az 'étrendedbe', jöhetnek a húsok, stb.stb.
2011. jan. 29. 23:10
 6/16 A kérdező kommentje:
először is köszönöm a segítő válaszokat.. az almától úgy romolhatott el a fogam mivel zöld almát eszek mindig és általában az nincsen teljesen megérve..vagyis csak azt szeretem..megfontolom a válaszokat... szerintem lassan elkezdek rizst tésztaféléket és egyéb ételeket enni és majd meglátjuk... Köszi!<3
2011. jan. 30. 08:09
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Hát ez így tényleg nagyon rossz.

Fehérjét egyáltalán nem viszel be a szervezetedbe, pedig arra szükséged lenne, hogy az izomzatod ne épüljön le teljesen (már ha még nem késő), és délelőtt szénhidrátot, mert qrva szarul leszel, nem tudsz koncentrálni, nem tudsz gondolkodni energia nélkül, nem is értem, hogy nem esel össze... (18-19 évesen nekem is volt ilyen időszakom, de csak nyáron, nem volt suli, semmi... Vége lett a kapcsolatomnak, és abból állt az életem, hogy éjjel gépeztem, egész nap aludtam. Bírtam. Ha vmit csinálnom kellett volna, nem ment volna...)

2011. jan. 30. 22:54
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
almától úgy romlik a foga, hogy tiszta sav...az alma fajtájának és vitamintartalmának ehhez semmi köze...
2011. jan. 31. 05:46
 9/16 anonim válasza:
76%
hát csak gratulálni tudok elsőbbséged van az anorexiások klubbjába... a hormonháztartásod már hazavágtad... mindenféle képpen elbeszélgetnék jóanyáddal hogy vigyel el orvoshoz mert ebből rohadt nagy gázok lesznek.... basszus milyen anya az aki nem rángatje el a hülye gyerekét orvoshoz amikor látja hogy milyen ritkán és milyen keveset eszik
2011. jan. 31. 21:14
 10/16 anonim válasza:
27%
15 évesen 2 éves kapcsolat? Olyan pofont adnék....
2011. febr. 12. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!