Szerintem helytelen ez a fogyókúra. Szerinzeztek? A többi lent.
Igaz, rohadtul nem ez volt a kérdés, hogy mit gondolunk a kapcsolatáról, de akkor már megkérdezem:
Most komolyan az a baj, hogy 2 éves kapcsolata volt? Az sokkal jobb, aki hetente váltogatja a partnereit? Inkább azokat kéne elítélni, nem azt, akinek több éves párkapcsolata van, mindegy, hány évesen.
(Én 14 voltam az első kapcsolatomnál, ami gyakorlatilag még mindig tart. 22L)
13 évesen a gyerekek nem kapcsolatokba szoktak lépni, hanem pl rajzfilmeket bámulni
jó, hogy nem a már lezárult drogfüggőségéről beszél 15 évesen
és te még nem voltál "szerelmes"? vége van, fáj, túlteszed magad rajta.. utána majd ha túltette magát rajta visszaszedi a kilóit
Az alma tényleg roncsolhatja a fogakat ugyanis cukros.
(Ezt az egyik válaszra írtam).
A válaszom a kérdésedre a következő:
A fiú miatt ne legyél étvágytalan, mert nem érdemes. Egész életedben ez így nem mehet. Vagy akkor menj apácának. El kell azt viselni, hogy egy kapcsolat tönkrement, akárhogy is fáj. Egy fiú miatt ne tedd tönkre magad. Egészségtelen leszel, bajok lesznek, sőt még korábban is halsz meg. A kevés evéstől elájulhatsz, a gyomrod fájni fog meg minden rossz előjöhet. A legjobb az, ha most szerzel magadnak egy másik, normális fiút és ezen az egészen túlteszed magad. Próbálj meg többet enni. És ne csak almán élj. Igaz, hogy egészséges, de ez már túlzás amit te csinálsz. Ismered a mondást: Minden nap EGY alma, az orvost távol tartja. De minden nap több alma és csak alma az nem jó. Ha ennyire szereted az almát, akkor mond anyukádnak csináljon almás pitét vagy valami. De ez így nem mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!