Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintem helytelen ez a...

Szerintem helytelen ez a fogyókúra. Szerinzeztek? A többi lent.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és tavaly nyáron ment tönkre a 2 éves kapcsolatom... akkor nagoyn magam alatt voltam és csak almát volt kedvem mindig enni(el is vásolta a fogamat hogy a fene vigye el....) és azóta az iskolában nem eszek semmit.. még egy kis cukorkát sem kíbánok.. szval nem vagyok éhes... haza jövök és megeszek 4-5 almát... és azzal beérem... 3-4 naponta szoktam enni esténként 4 virslit barna kenyérrel és kecsappal.... és anyukám aggódik hogy nem lesz-e semmi bajom hogy ilyen keveset eszek.. az elején a fogyás nagy mértékű volt DE mostmár sajnos nem segít... pedig nem azért eszem az almát hogy lefogyjak.. hanem egyszerűen az esik jól.... köszi a választ és köszönöm hogy elolvastátok és elvettem az életetekből kb 15 percet...
2011. jan. 29. 06:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Igaz, rohadtul nem ez volt a kérdés, hogy mit gondolunk a kapcsolatáról, de akkor már megkérdezem:

Most komolyan az a baj, hogy 2 éves kapcsolata volt? Az sokkal jobb, aki hetente váltogatja a partnereit? Inkább azokat kéne elítélni, nem azt, akinek több éves párkapcsolata van, mindegy, hány évesen.

(Én 14 voltam az első kapcsolatomnál, ami gyakorlatilag még mindig tart. 22L)

2011. febr. 12. 23:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok. Lelki okokból én is iszonyat sokat fogytam. Borzalom.:S
2011. febr. 27. 20:56
 13/16 anonim válasza:

13 évesen a gyerekek nem kapcsolatokba szoktak lépni, hanem pl rajzfilmeket bámulni

jó, hogy nem a már lezárult drogfüggőségéről beszél 15 évesen

és te még nem voltál "szerelmes"? vége van, fáj, túlteszed magad rajta.. utána majd ha túltette magát rajta visszaszedi a kilóit

2011. febr. 27. 23:15
 14/16 anonim válasza:
100%

Az alma tényleg roncsolhatja a fogakat ugyanis cukros.

(Ezt az egyik válaszra írtam).

A válaszom a kérdésedre a következő:

A fiú miatt ne legyél étvágytalan, mert nem érdemes. Egész életedben ez így nem mehet. Vagy akkor menj apácának. El kell azt viselni, hogy egy kapcsolat tönkrement, akárhogy is fáj. Egy fiú miatt ne tedd tönkre magad. Egészségtelen leszel, bajok lesznek, sőt még korábban is halsz meg. A kevés evéstől elájulhatsz, a gyomrod fájni fog meg minden rossz előjöhet. A legjobb az, ha most szerzel magadnak egy másik, normális fiút és ezen az egészen túlteszed magad. Próbálj meg többet enni. És ne csak almán élj. Igaz, hogy egészséges, de ez már túlzás amit te csinálsz. Ismered a mondást: Minden nap EGY alma, az orvost távol tartja. De minden nap több alma és csak alma az nem jó. Ha ennyire szereted az almát, akkor mond anyukádnak csináljon almás pitét vagy valami. De ez így nem mehet tovább.

2011. febr. 28. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz (pszichomókus), mert anorex vagy!
2011. márc. 14. 21:32
 16/16 anonim válasza:
Kicsit fiatal vagy még,ez elég drasztikus étkezés még ha csak ez is esik jól.Azért valami multivitamint nem ártana szedned legalább.Később nagyon megbánod.Sok sikert.
2011. márc. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!