Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintetek, ez így jó lesz?

Szerintetek, ez így jó lesz?

Figyelt kérdés
Egy hete fogyózok 2,5 Kg-ot fogytam 20Kg-ot szeretnék( Végülis amíg a tükörbe nézve nem olyat fogok látni, ami fog tetszeni), nem éhezek, és nagyon keményül, edzek : Gyúrok heti 3X és a többi napokon pedig futok vagy 1 óra bicaj... Csak izomláz van semmi éhség, de nem figyelek úgy oda, hogy fehérje,zsír.... Ami épp aznap van csak extra keveset szerintem maximum 1200 kcal, de akkor már lehet kicsit sokat mondtam. Jó lesz így??? Bocsi kicsit hosszú!!! 14/F
2009. okt. 5. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
nem jó.hetente 0,5kg a normális.ha egy kicsit lazítasz rögtön vissza jön.ha ilyen ütemben fogysz ,a bőrödnek sem tesz jót.ráadásul fiatal vagy az ilyen kitalált fogyáshoz.ha mindenképpen fogyni akarsz,kérj segítséget szakembertől.
2009. okt. 5. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezt értem, de nekem le kell fogynom jövőre (új suli)

Am meg nem értem miért híznám vissza sport kevesebb kaja <---- most végülis ezt írtam "föl" .Amúgy szerintem az a 2,5 kg-ban pedig szerintem sok a víz is sőt... valaki megtudnám mondani , valaki , hogy pontosabban mi a hiba amit csinálok ? Mit csinálok rosszul ? Köszi, amúgy a választ, várom még őket ...

2009. okt. 5. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és hát bizony, bizony jönnek a csajozós idők is, amiről jó lenne nem lemaradni... :-)
2009. okt. 5. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Jól látod, a leadott súly nagy része víz ill. eltárolt szénhidrát (glikogén)

Heti 1 kilónál többet lehetetlen leadni egészséges körülmények között.

A sportolás mellé több szénhidrát fog kelleni, mert abból fedezed a mozgás energiaigényét. A zsírból pedig a regeneráció energiaigényét fedezed. Tehát minél keményebben edzel, annál több zsírt tudsz leadni a regenerálódás miatt.

Ehhez az intenzív sportoláshoz egy 2000 kilokalória körüli kezdő mennyiséget kell beállítani, aminek legalább a fele összetett szénhidrát. Ez 250-300 gramm ch. /nap.

Később, ha nincs meg a -1 kiló / hét fogyás, akkor lassan lehet tovább csökkenteni.

2009. okt. 6. 15:23
 5/6 anonim válasza:
14 évesen még túl fiatal vagy ahhoz hogy 1200 kalórián élj, ráadásul ha megszállott vagy a súlyodat illetően, akkor egy ördögi körbe kerülsz, amiből győztesen nem kerülhetsz ki. Javasolnék egy dietetikus felkeresését, és szülői felügyeletet is! (Egy barátnőm 16 évesen ugyanezt megcsinálta, 20 kilót fogyott le 2 hónap alatt, ugyanilyen megszállottként... Aztán elmaradt a mensije, és egyéb problémákkal is küzdött. A pár hónappal később ugyanannyi volt a súlya, mint mikor elkezdett fogyózni.) CSAK ÉSSZEL LÁNYOK!!!! (Én 35 kilót fogytam, másfél év alatt, és másfél éve tartom is a súlyom!!!)
2010. márc. 13. 15:42
 6/6 anonim válasza:
Nem szükséges ilyen kampányszerű fogyókúra! A súlyod nem attól gyarapszik hogy sokat eszel(mondjuk az is befolyásolhatja ha olyan testalkatú vagy). Jobb lenne ha ezt a fogyókúrás dolgot jó hosszúra nyújtanád. Egy rövid fogyókúra után a lefogott emberek több mint 50%-a visszahízik nagyon hamar. És az edzésen is lazíthatsz. Bőven elég lenne az is ha mindennap futnál és hetente 2-3szor bicajoznál vagy valami olyan sportot csinálnál amit szeretsz pl.: foci. Amúgy meg 14 évesen a lányoknak sem azzal kéne foglalkozniuk hogy 45 vagy 55 kiló egy fiú. Ha valakit igazán szeretünk akkor úgy kell elfogadni amilyen! Sok sikert!
2010. jún. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!