Segítség! Ez így jó lesz? Lesz hatása?
hajrá.. :D
de h csak mellőzöd a cukrot sz@rt se érsz. mellőzd a fehér lisztet,sok zabát, sok mozgás napi 1 óra minimum. és sok sok víz :D így fogyhatsz :D nekem is sikerült :$ és 14L vok :D xd azaz nem kilóktól. mert az átalakult nekem izommá:D
Fejlődő szervezet vagy még. Figyelj oda hogy mit eszel, de el ne kezdj diétázni!
Egyél kevesebb cukrot tartalmazó élelmiszert és a fehér lisztet, emellett rengeteg zöldséget és gyümölcsöt tolj be magadba. De a húsokat se hagyd ki!
A káposzta zsírégető hatású!
A válasz megírásának időpontja: 06-15 10:52
18 évesen 47kg vagy? Te nem vékony hanem gebe vagy, már bocsi. Nem azt mondom hogy legyél 100kg vagy valami, de mondjuk egy 60 lehetnél.
Utolsó: nem tudod, milyen magas:) lehet hogy 158 cm, akkor meg nem kevés. Én 175 cm 50kg vagyok, pedig csomót eszem, alkatilag vagyok ilyen, nem hízok.
Este 6 után ne egyél, sok zöldséget, gyümölcsöt egyél, kevés sovány húst. Hidd el, ha egészségesen táplálkozol, fogysz, a bőröd is szebb lesz, meg az egészséged is jobb:) Elsőre fura lesz pl. só nélkül a leves, de megéri:) Először csak minimálisan sózz-cukrozz, én pl. nagyon szeretem a párolt zöldségeket magában, só nélkül. A sütiket teljes kiőrlésű lisztből csinálom, cukor nélkül. Meg lehet szokni, és egy idő után úgy gondolod, hogy az eredeti ízek sokkal finomabbak, mint a bolti agyoncukrozott:) A legjobb sport az úszás, úgyis nyár van, járj el, de tényleg ússz, ne csak pancsikolj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!