Mit tegyek, hogy ha kivasalom a hajam, ne legyen lapuljon le, hanem dús hatása legyen? Segítség.
Figyelt kérdés
Nem annyiea vékonyaszálú, viszont mikor kivasalom, lelapul, és nem ad dús hatást, hanem majdnem zsíros hatást kellt. Vasalni meg kell mivel akkor borzalmas!:D2010. febr. 22. 15:46
1/4 anonim válasza:
Hajtsd előre a fejed, és fújj 1-2 percig a hajszárítóval rá levegőt. Utána rázd kicsit össze, hogy ne keltsen kócos, zilált hatást, és sokkal dúsabb lesz az összhatás.
2/4 A kérdező kommentje:
A kérdésben elrontottam egy szót ezért bocsánat:) Köszi, ezt még nem hallottam, kipróbálom.:)
2010. febr. 22. 15:57
3/4 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni h lehajtom a fejemet és úgy vasalom a töveket is és sokkal dúsabb lesz.
4/4 anonim válasza:
Én zöld Taft hajhabot használok és nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!