Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintetek ez igy jó lesz?

Szerintetek ez igy jó lesz?

Figyelt kérdés
162 cm 67 kg ... 1. minden nap edzek Rubint Réka Van 5 perced ? torna vidijére emelett heti 2 szer kézi edzésre járok ( 1 óra) . Sajnos a suli miatt nem nagyon tudom betartani a 1600 kcal-ot.Még milyen edzést csináljak hogy nyárra lemenjen minimum 10 - 15 kg ? Légyszi irjátok le a tornának a cimét ( ha lehet olyat amin youtubon rá tudok kersesni ) 11/L
2011. máj. 17. 18:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja bocsi kihagytam : a hasamból , a combomból szeretnék nagyon fogyni
2011. máj. 17. 18:43
 2/19 anonim ***** válasza:
nyárra? azaz június elsejére? nem lehetséges, maximum nyár végére, de akkor is úgy (nagyon maximum) 10 mehet le. minden nap kéne edzened vagy nagyon intenzíven, vagy hosszan. ezek a tornás dolgok alakformálók, amik jók, meg minden, de a zsírégetés szempontjából már nem annyira. inkább biciklizz vagy fuss. a kajálásnál meg csak arra figyelj, hogy ne egyél gyorsételeket, csipszet, csokit és ilyesmiket.
2011. máj. 17. 18:44
 3/19 anonim ***** válasza:
biciklizz vagy fuss naponta minimum fél órát, és egyél sok fehérjét, pl csirkemell, hal, pulykamell stb. rá tudsz keresni neten hogy mik tartalmaznak fehérjét, próbáld kerülni a fehérlisztes dolgokat, édességeket, zsíros kajákat nasikat stb.
2011. máj. 17. 18:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az étkezésedre odafigyelsz, nyert ügyed van. De ne ragadj le 1600kcal-nál, mivel sportolsz. Edzés előtt (kb 2 órával azt hiszem) semmiképp ne egyél semmi olyat amiben szénhidrát van, hanem fehérjét vigyél be.
2011. máj. 17. 18:47
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Helyi fogyás nincs, ha fogysz, akkor mindenhonnan. Sok folyadék.
2011. máj. 17. 18:48
 6/19 A kérdező kommentje:

a halat nem szeretem :( pl nem junius 1 re hanem kicsit továbra

méreteim :

Csípő : 97

Derék : 92,5

Comb : 60

menyi lenne 162 cm-hez az ideális suly ?

2011. máj. 17. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem vettétek észre, hogy 11 éves????? Milyen világban élünk??? Most fog akkorát nyúlani, hogy a súlya pont jó lesz, de ezen ledöbbentem, hogy 11 évesen fogyókúra, meg 1600 kalória...
2011. máj. 17. 19:03
 8/19 anonim ***** válasza:

B@szki én nem vettem észre... LOL

Ebben az esetben. Nem kell aggódni, tényleg nyúlni fogsz, és idővel (pár év), meglesz az optimális súlyod, ezzel most csak annyit kell foglalkozni, hogy egyél rendesen és mozogj. Ne számolj, csak ne zabálj össze mindent (csoki csipsz cukros löttyök).

Mivel sportolsz, nem hiszem hogy a későbbiekben lesz a súlyoddal problémád.

2011. máj. 17. 19:28
 9/19 anonim válasza:
Minden nap jó sok és egyre több felülés.Futás 2 km.nem baj ha lassan. Menj suliba gyalog és közbe kocogj egy kicsit,Vagy biciklizzz. Ha van a sulidban atlétika vagy vmi akkor arra járj!
2011. máj. 17. 20:03
 10/19 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat de biztos hogy le gog menni xy koromra ? ha pl 1 orát korizok este akor az hány kclakot éget ?
2011. máj. 18. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!