Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Tényleg nem ehetek 120gnal...

Tényleg nem ehetek 120gnal tobb szenhidratot?

Figyelt kérdés
Mar 1eve elhagytam a szenhidratot es zsirt a menumbol anorexias lettem kezeltek majd visszaestem most itt allok 177cmvel 48kgval es nem tudom hogyan tovább:( van olyan nap hogy CSAK natur csirkemellet eszem fel kilot elosztva el vagyok keseredve foleg mert a pulzusom nagyon alacsony lett (halalos) mit csinaljak hogy az rendezodjon szenhidratot is ehessek es ne hizzak vissza
2012. dec. 9. 22:21
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Én őszintén nem értelek. Miért akarsz 177 cm-esen 48 kiló lenni? Ez nagyon nagy butaság. Ha lány vagy (gondolom igen) 60-70 kilósan is gyönyörű lennél ilyen magassággal (és nem is számítanál kövérnek, vagy zsírosnak, még mindig gyönyörű feszes alakod lenne. Tudom, mert az előző barátnőm is ilyen volt). Az előttem válaszolókat sem értem, hogy miért nem írják Neked ugyanezt, miért írkálták ennyien hogy így meg úgy tartsd a súlyod. Szénhidrátot pedig igenis egyél és zsírt is, kell hogy a szervezeted raktározzon. Illetve kellenek számos biokémiai folyamathoz is ezek az anyagok.

Néhány dolgot leírok, talán lesz benne számodra új info, talán nem, de sztem 1-2 dolgot helyre kéne tenni.

Az hogy csak csirkemellt eszel, az nem azt jelenti hogy nem viszel be zsírt vagy szénhidrátot, csak túl keveset. Még ha sima fehérjeporon élnél ami 100% fehérje, a szervezeted akkor is átalakítaná szénhidráttá egy részét (egészen pontosan a májban a glükoneogenezisben glükózzá). És ez nem véletlenül van, azért mert ezek az anyagok kellenek! Amikor több tápanyagot viszel be 1x-e, a szervezeted érzi mennyit kell hasznosítania és mennyit kell elraktároznia (glikogénben, zsírokban) és majd éhezéskor ezt hasznosítja. Éhezés alatt itt azt értem, hogy ettél, és rá 3-4 órára a szervezeted máris újra kívánni fogja a tápanyagot, amit vagy újra beviszel vagy a raktárakból fedezi. Szóval a raktározás miatt van az, hogy ha például fél napig nem tudsz enni (mert suliba nincs időd/pénzed, nem úgy jönnek össze a dolgok) kell valahonnan tápanyag a biokémiai folyamataidhoz (hogy ne halj meg). Szóval ezeket ha végiggondolod nem értem miért lennél úgy hogy ha egy kicsit híznál az milyen nagy baj lenne. a hízás nem feltétlenül csak zsírosodást jelent. Izmaid is nőni fognak, sőt, ha már nem lesz veszélyes az állapotod és edzhetsz is, akkor csak munkán és kitartáson múlik, hogy 60/ 70 kilós legyél de feszes idomokkal. :) érted? legjobb tanácsom hogy hallgass az orvosaidra, ők is biztos hogy nem újabb "szuper-duper" diétát javasolnának hanem h igenis szedj fel pár kilót és ne legyél életveszélyesen vékony!!!

2012. dec. 31. 03:23
 22/28 anonim válasza:
Neked pszihológus kell, semmi más. Ha megakarsz halni - csak tessék, de ne sajnáltasd magad! Ha élni akarsz - táplálkozz rendesen! 177 centihez 60-65 kiló a tökéletes! Én nem fogyóztam soha és vékony vagyok, mert naponta 5-ször eszem változatosan! Anno 7 évig próbálkoztunk a gyerekkel és csak a "hízókúrám" után jött össsze! Ha élni akarsz és szeretnél gyereket, akkor térj észhez!
2012. dec. 31. 15:20
 23/28 anonim válasza:
egyél nyugodtan! ma akármit és akármennyit!!!
2012. dec. 31. 19:44
 24/28 anonim ***** válasza:
na, hogy haladsz?:) sztem méz+kókuszreszelék+mák+mandula+víz+mazsola+kakaópor+fahéj+banán+alma+darált lenmag ez nagyon nyamiii *-* persze nem kell bele minden :D csak ami van és kedved van hozzá :P
2012. dec. 31. 19:56
 25/28 A kérdező kommentje:
hat most eszegetem foleg olajos magvakat meg gyumolcsoket ami zsirosabb es cukrosabb de hizast meg nem tapasztaltam
2013. jan. 1. 04:32
 26/28 anonim ***** válasza:
És ha erősítenél? Szerintem te eszel elég fehérjét, úgyhogy könnyen növeszthetnél egy kicsit több izmot :) fekvőtámasz (kezdetben térdelve vagy asztalnak támaszkodva, guggolás, ilyesmik?
2013. jan. 1. 06:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Magoktól és gyümölcstől nem is nagyon fogsz hízni..
2013. jan. 1. 18:51
 28/28 anonim ***** válasza:
hízni nem is kell csak erősödni. Az alacsony testzsírszázalék nem rossz dolog:) csak kell izom is:)
2013. jan. 1. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!