Tényleg nem ehetek 120gnal tobb szenhidratot?
Én is nagyon hiú vagyok az alakommal kapcsolatban. Paleolit táplálkozást folytatok, és tudom tartani a súlyom különösebb odafigyelés nélkül. Az egyik kedvencem a diós-mákos süti. 1 kg mák/vagy dió, 20 dkg méz, 10 db tojás, 1 kávéskanál szódabikarbóna, nagyon kevés víz.
A tészta ne legyen puha,nyúlós,inkább legyen kemény. Aza alapanyagokat össze kell keverni, be a tepsibe, és kb 20-40 perc alatt kész.
Tökmag, lenmag , kendermag liszt is megengedett a paleolitban.
Az több mint sok.
Mármint kóros.
Alapvetően akik nem esznek sok cukrot, egyéb szénhidrátot kevesebbet szoktak inni.
tényleg nem jó, ha csak csirkét eszel, nyugi, a zsírtól nem hízol meg, csak egy kicsit felszedsz majd, de jó értelemben, teltebb, izmosabb leszel és feszes :) az állati zsírok a legjobbak. Ehetsz magokat is és gyümölcsöt is :)
szóval ha eszel zsírt, fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, magokat, akkor nem fogsz úgy hízni (zsírból), max izomból. Közben erősíthetsz is sokat. Sztem nem a zsírhiány a veszélyes, hanem az izmok hiánya. Ha van izomzatod, már nem is leszel anorexiás, csak vékony, az meg tök egészséges és szép :) persze nem kell kigyúrtnak lenned:D sztem 4-5 kilóval többnek kéne lenned(izomból) és akkor senki se fogja azt mondani, hogy anorexiás vagy:) úgyanúgy nem lesz semmi felesleg rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!