Fogyózom már 4 hete, szabad ennem gyümölcsjoghurtot?
Szívecske sárgabarack joghurtot eszek. :D
Kalóriatartalma: 91kcal.
5kg akarok fogyni.
75kg vagyok.
nem tudjátok véletlenül hol tudom letölteni a gta san andreas-t?
küldjetek olyan linket.
Szerintem is az a legjobb ha külön vágod bele a gyümit. Mert így nem lesz tele tartósítószerrel. Gondolj bele,ha veszel egy almát,vagy egy barackot akkor az kb 4-5 nap után elkezd barnulni meg megromlani,a joghurt meg több hónapig eláll.Szerinted mennyi minden vegyi sz*rt belerakhatnak,hogy megmaradjon? :/
Amúgy szerintem az lenne a legbölcsebb,ha nem csak az étkezési szokásaidon változtatnál,úgy sokkal könnyebb fogyni,ha rászánsz 1 teljes hónapot,sportolsz minden nap,ebbe beletartozik a futás,kondizás,tánc,minden ami aktív mozgás,akár szex is :) hiszen az fogyaszt a legjobban és az a legélvezetesebb :) Interneten vannak fent olyan tippek,hogy milyen póz,hány kalória :)
És ezek mellett mindig egy adott mennyiséget egyél,gyümi,zöldség jöhet bármikor,de este már neegyél olyan kaját,ami sok kalóriás.Húsokat nefogyaasz sokat,halat azt ehetsz egy keveset,az megköti az izmokat,ha jólemléxem :) és nagyon egészséges is !
Jó fogyókurát ! Puszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!