Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Fogyózom már 4 hete, szabad...

Fogyózom már 4 hete, szabad ennem gyümölcsjoghurtot?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gyümölcs joghurt és,hogy hány kalória és milyen fajta fogyókúrát végzel!mOndj vmit róla
2009. aug. 10. 11:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Szívecske sárgabarack joghurtot eszek. :D

Kalóriatartalma: 91kcal.

5kg akarok fogyni.

75kg vagyok.

2009. aug. 10. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt ehetsz főleg ha nagyon megkívántad:D
2009. aug. 10. 12:11
 4/10 A kérdező kommentje:

nem tudjátok véletlenül hol tudom letölteni a gta san andreas-t?

küldjetek olyan linket.

2009. aug. 10. 12:19
 5/10 A kérdező kommentje:
léccives.
2009. aug. 10. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább natúr joghurd és te magad tedd bele a gyümit. Így nem lesz tele mindenféle mű cuccal és felesleges cukorral.
2009. szept. 3. 16:18
 7/10 anonim válasza:
100%

Szerintem is az a legjobb ha külön vágod bele a gyümit. Mert így nem lesz tele tartósítószerrel. Gondolj bele,ha veszel egy almát,vagy egy barackot akkor az kb 4-5 nap után elkezd barnulni meg megromlani,a joghurt meg több hónapig eláll.Szerinted mennyi minden vegyi sz*rt belerakhatnak,hogy megmaradjon? :/

Amúgy szerintem az lenne a legbölcsebb,ha nem csak az étkezési szokásaidon változtatnál,úgy sokkal könnyebb fogyni,ha rászánsz 1 teljes hónapot,sportolsz minden nap,ebbe beletartozik a futás,kondizás,tánc,minden ami aktív mozgás,akár szex is :) hiszen az fogyaszt a legjobban és az a legélvezetesebb :) Interneten vannak fent olyan tippek,hogy milyen póz,hány kalória :)

És ezek mellett mindig egy adott mennyiséget egyél,gyümi,zöldség jöhet bármikor,de este már neegyél olyan kaját,ami sok kalóriás.Húsokat nefogyaasz sokat,halat azt ehetsz egy keveset,az megköti az izmokat,ha jólemléxem :) és nagyon egészséges is !

Jó fogyókurát ! Puszi !

2009. nov. 7. 11:47
 8/10 anonim válasza:
a tartósan vékony akarsz maradni akkor válts életmódot. ne egy egy ételt kiálts ki mumusnak.
2010. febr. 1. 20:20
 9/10 anonim válasza:
hogyjön ide a gta?:D
2010. febr. 26. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem...nyugottan ehetsz néha egyet mondjuk hetente....a gta t meg a thepiratebay.com ról tudod leszedni csak beírod oszt ennyi :D
2010. nov. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!