Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Atkins vagy 90 napos jobb?

Atkins vagy 90 napos jobb?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 16:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A tejtermékek szar táplálékok, egyetértek. Ezalól a szírszegény túró kivételt képez, többek között pont a kazein tartalma miatt. A kazein ugye nem embernek szánt fehérje, elég lassan képes felszívódni. Ez viszont sportolóknak és diétázóknak a hasznára válhat esti fehérjeforrásnak.

Józan paraszti ésszel meg: A zsírszalonnában nincs semmi szükséges tápanyag, viszont van telített zsír, ami rohadt káros, hosszútávon hazavágja a szivedet, ja meg elhízol tőle. A túróban ellenben hasznos fehérje van.

(testépítő megaszondja rovatot olvasták, laikus emberek az én, és az előttemszóló élelmiszermérnök véleménye között találjon középutat ha nem tud dönteni)

2012. aug. 15. 19:37
 12/24 A kérdező kommentje:
:-))) imádlak titeket!
2012. aug. 17. 11:30
 13/24 anonim válasza:

Apám a 90 napossal fogyott le tök sokat, de az csak rövid távon jó!! ( az első 90 napos után visszahízott és a második után is)

Azt ajánlom válts életmódot!! Sportolj, kajálj kevesebbet, egészségesebbet!!!! AZ életmódváltással lehet hosszútávon jól lefogyni!!! Nézz utána, h mi egészséges mi nem... Pl.: Ha reggelire kenyeret/zsömlét/kiflit eszel akk ne fehéret hanem barnát/magosat/rozsosat!! Egyél tízórai és uzsonna gyanánt gyümölcsöt!!! De nem az a cél, hogy kinozd magad!! Néha nyugodtan kirúghatsz a hámból, mert a túl kemény "mindígcsakegészségessohasemmihízlaló" típusú dolgot úgyse tartod majd be...

2012. aug. 22. 10:33
 14/24 Szoondiii ***** válasza:
67%

a teljes őrlésű magos péktermékek inzulinszint emelése majd' olyan magas, mint a fehér kenyéré, szóval szép nagy kamu az egész.

a gabonák hélyán van az összes szennyeződés, ezt is bedarálják.

a gabona rostok gátolják a tápanyagok, ásványi anyagok felszívódását, biztos fantasztikusan egészségesek..

2012. aug. 23. 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még róla hogy gátolnák a felszívodást, majd utánanézek. Én eddig scak a gluténről olvastam hasonlókat. Egyébként igen, mindent ide darálnak be, és ez tolja lejjebb a glikémiás indexét. A rizsnek is magas, ezért eszünk hozzá csirkét.
2012. aug. 23. 10:48
 16/24 Szoondiii ***** válasza:

mivel az inzilinszint emelésnek van biológiai jelentősége, így legközelebb a teljes őrlésű gabonák ezen hatását vizsgálnám.

persze a rostok témája is érdekes komoly érdeklődőknek, lehet tanulni új dolgokat. jó cikkek (és források) vannak a tenyek-tevhitek oldalon.

2012. aug. 23. 11:35
 17/24 anonim ***** válasza:
az ötödik miért 0%-os? én 3 napja kezdtem el és azóta 3 kg le is ment.
2012. okt. 26. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
Jahm, lement rólad a víz...megvan a 3 kg :D
2012. okt. 26. 14:35
 19/24 anonim ***** válasza:
és? ő is csak azt írta h napi -1 kg. :)
2012. okt. 26. 14:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Jahm, csak 3 kiló után ennyi volt a víz...utána nem fogsz fogyni
2012. okt. 26. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!