Harminc kg súlyfeleslegre melyik jobb a 90 napos vagy az Atkins?
Ezt könnyen mondják a soványak...:))
El sem tudjátok képzelni, milyen könnyű felszedni, és milyen nehéz leadni kilókat. Amig sovány voltam, én sem tartottam problémának a súlyfelesleget :))
A kérdezőnek: én ugyan nem próbáltam ezeket a módszereket, csak egy ideje egyszerűen nem eszek kenyeret egyáltalán (pedig imádom!), se tésztát, se csokit, csak rengeteg gyümölcsöt, zöldséget. Este 6 után pedig szigorúan SEMMIT! Nem könnyű, de mennek a kilók lefelé...:)Ja, és mozogni is kell(ene).
Sok sikert!
3. válaszoló vagyok
képzeld, 20 kilót fogytam mozgással és egészséges táplálkozással, és nem híztam vissza. de az egész étrendem megváltoztattam, örökre. de nem is hiányoznak az egészségtelen kaják, a természetes dolgok sokkal fincsibbek.
életmódváltás+90 napos
nekem ez segitett, -40 kiló, es tartom is.
viszont valami sportot mindenkepp kezdj el, en a hastancot valasztottam, elvezetes is, meg onbizalmat is ad, meg formál is.
Tulsulyosan a futast nem javaslom, max a gyaloglast/kocogast, mert nem tesz jót a hatnak, ha tulsulyjal futsz. Jó móka lehet még esetleg az uszas is, foleg, ha van kivel :)
Sok szerencsét, barmelyiket is valasztod!
A 4. válaszoló vagyok.
Én is rengeteg kenyeret ettem,és úgy mint Te, el sem tudtam képzelni, hogy ne egyek. Elhatározás kérdése az egész, hidd el! Most is megeszem a lecsót, vagy a paprikás krumplit, de kenyér nélkül.
És ha nagyon-nagyon kívánod, akkor esetleg Abonett kenyér jöhet szóba, de az is inkább csak reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!