13éves vagyok és leszeretnék fogyni 10kg-ot hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
62kg és 160cm vagyok és leszeretnék fogyni 10kg-ot hogy csinos legyek nyárra,Segítsetek légyszíves!! :)
Hogy tudnék lefogyni kb. 1-2hónap alatt?
2012. jún. 24. 18:03
11/16 anonim válasza:
Ha oda figyelsz arra , hogy kevés szénhidrátot és zsirt egyél és sok vizet iszol kosárlabda és tánc mellet kb 2 hónap alatt lazán leadod
12/16 anonim válasza:
Egyél egy nagy grill csirkét.... aztán FUSSSÁÁ bA..MEGG FEKVŐŐ FELÜLÉSS DOLGOZZÁL NE ZABÁJJ
13/16 anonim válasza:
ettől nem fogsz lefogyni 10 kilót, de biztosan lemegy 1-2 és nem is nagy dolgot kell betartanod... ne egyél 6-7 óra után, de ezt mindig tartsd be! emellett persze mozogj.
14/16 anonim válasza:
Étkezz normálisan, reggelizz rendesen, meg ilyenek. Ha nasira vágysz inkább gyümölcsöt, meg zöldséget egyél, ezekből bármennyit ehetsz, de ha nem bírod ki ehetsz akármit, de mértékkel, elég annyi, hogy egy keveset kiteszel tányérra és azt megeszed, így egy picit könnyebb kibírni, hogy ne egyél még többet. Igyál vizet, sokat, ne mást, hanem vizet, már akár ennyivel is tudsz fogyni, ezt tapasztalatból mondom. Mozogj rendszeresen, hetente legalább kétszer intenzívebben pl.: futás. Már azzal is tudsz fogyni, hogy egyszerűen nyújtógyakorlatokat végzel a földön, felőlem akár tévézhetsz is közben.(ezt napi rendszerességgel csináld, mert ha nem, akkor nem ér semmit)Sok sikert! :)
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :))
2012. júl. 16. 21:05
16/16 anonim válasza:
Én is le akarok fogyni nyárra de ezeket ahogy elolvastam én is be fogom tartani (amugy 155cm vagyok és 66kg) a lovaglás az beleszámít a sportba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!