Leszeretnék fogyni nyárig 10 kilót, ez hogyan lehetséges valami diéta vagy valami más fogyókúra van?
Figyelt kérdés
ami nektek is bevált már és hatékony2012. febr. 1. 17:10
1/5 anonim válasza:
Lásd alattad lévő kérdésre a válasz.
2/5 Szabó Péter Ferec válasza:
Ha igazán szeretnéd, van több megoldás is, szívesen elküldöm privátban, mivel ez itt nem a reklám helye. De azért annyit elárulhatok, hogy nekem három hónapos tisztítókúrával 13 kg-ot sikerült leadnom úgy, hogy nem diétáztam! Viszont diétára is van egy igazán hatékony és emellett egészséges anyagom egy Doktornőtől: Fogyókúra napi öt étkezéssel. Fontos a sokszor keveset elve. Nem szabad drasztikusan ételmegvonós és egyoldalú táplálkozós (csak zöldség-gyümölcs) kúrát tartani! Ezek épp a szervezet működését nem veszik figyelembe, károsak az egészségre és sokszor hatékonytalanok, mivel nem tudjuk életmódszerűen hosszútávra elsajátítani. Márpedig a tartós eredményhez ez kell!
3/5 anonim válasza:
Kedves Ferenc!
Megtennéd, hogy elküldöd nekem is priviben a nem reklámozandó kúrát?
Köszönöm!
4/5 anonim válasza:
Ami bevált:
1. Elhatározni agyban, de tényleg!
2. Beszerezni minden segédeszközt (nálam a következők voltak az elején: futócipő, ugrókötél, 1kg-os súlyzó, füzet, edzőruha) Ezek motiválnak, hogy ne add fel.
3. Összeírni a füzetbe egy mit ehetek/mit nem "cikket". Pl: Nem ehetek fehér kenyeret, cukrot... stb.
4. Összeállítani egy edzéstervet. Ha lehet minden nap mást csinálj a héten, mert úgy nem szokja meg egy jó ideig a szervezeted.
5. Begyűjteni pár finom receptet.
6. Nekiállni!!!
5/5 anonim válasza:
én 12 kg fogytam 2 hónap alatt az insumed tápszerrel. ha beírod googleba megtudod a részleteket is. nagyon fontos hogy ez nem fogyasztószer,és CSAK orvos felügyelete mellett lehet csinálni, nem lehet csak úgy rendelni a neten. ez nekem is bevált és több ismerősömnek is. ez tartós fogyás, nem jött vissza semmi és sokkal jobban érzem magam.mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!