Tényleg masszázzsal és olyan anyaggal ami térfogat növelő,Én keverem ki.Párhuzamosan mellre dolgozó fekvő támaszok először 8 és nyolcasával emelni, ezt a megtartó felső mell izomra kell dolgozni masszázs előtt közvetlen.
Nehogy a növekedés miatt lógni kezdjen. Wellness stúdiómban zuglóban megkaphatnád.András rekreációs edző,masszőr bardos56@citromail.hu
2011. dec. 5. 22:53
13/21 anonim válasza:
dörzsöld wc papírral...nézd a nagy seggű nőket...ők is így csinálták:D
2011. dec. 5. 23:01
14/21 anonim válasza:
Én hallottam olyat ami elvileg bizonyított ... Nem tudom mert nem próbáltuk barátnőmmel mert nekem tökéletes ahogy van. Szóval: Azt hallottam, hogy anális szex végén bele kell ejakulálni a nő végbelébe. Nem tudom mennyire lehet kamu, de az biztos hogy azért ha csak ki is találd dolog,
az tény, hogy: Emésztés után a további anyagok a belekbe kerülnek, a belek tovább feldolgozzák az anyagot, szóval kivonják a tápanyagokat. Egészen a végbélig ez van, szóval ha az ondó a végbélben van és benntartják akkor a bél elvileg felvesz belőle dolgokat és úgy valahogy lesz valami ami a melleket növeli. Elvileg! Én nem tudom de ezt sokszor hallottam már... Ha kipróbálnád és nem működik ne hibáztass, felelősséget nem vállalok :D Üdv!
2011. dec. 6. 00:04
15/21 anonim válasza:
Őszintén sehogy. Ez csak genetikai kérdés. Vagy van, vagy nincs. Terhességet követően is valameddig van, aztán ha kicsi, akkor az is marad. Sajnálom, de ez az igazság.
2011. dec. 9. 10:22
16/21 anonim válasza:
edzéssel vannak olyan edzéstipusok amik pont arra erősítenek..n rubint rékára szoktam tornázni.a neten meglelet. vagy az alakreform magazinba is szokott lenni
2011. dec. 17. 17:47
17/21 anonim válasza:
az orális xexnél, a felszívódás gyorsabb, így a méret növekedés is biztosabb
2011. dec. 19. 18:00
18/21 anonim válasza:
Nekem se a fogamzásgátló se a terhesség nem növesztette meg:D Ez adottság kérdése:)
2011. dec. 21. 17:14
19/21 anonim válasza:
Torna és masszázs. A popsiszex is jó :D de erre nem hat. :)
2012. aug. 18. 16:01
20/21 LilithLilu válasza:
napi 800 gramm nutella, 1 hét alatt meg lesz a D-s mell :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!