Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogyan tudnék fenékről lefogyni?

Hogyan tudnék fenékről lefogyni?

Figyelt kérdés
2-3 hétig csináltam Rubint Réka módszerével a fenék és comb izom erősítő gyakorlatokat, a combom szép vékony lett, mindenki dícséri és feltűnt sokaknak, viszont fenékről egyáltalán nem fogytam. az lehetséges, hogy nem tudok onnan fogyni? vagy csak nagyon nehezen? írjatok nekem fenék izom erősítő gyakorlatokat, vagy videókat is linkelhettek ! :) esetleg még étrendet is írhatnátok, ha szeretnétek. Köszi ! :)
2011. júl. 23. 00:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

bicajozz,fuss,és ne ülj sokat,mert attól csak nagyobb lesz!

Én például úgy fogytam le,hogy egy nap csak 500ml cukros,szénsava folyadékot ittam meg,az mindegy,hogy te,cola,vagy mi,de ilyenekből csakis 500 ml-t! A többi,a napi 3l,víz volt. Egy nap csak 2-szer ettem húst,és napi háromszor ettem:

reggeli,ebéd,vacsora

Vacsorára már csak gyümisalikat,vagy valami kis könnyűt szoktam enni.

És este 6 óra után már nem ettem,csak ittam.

Reggelire javaslom:

Lekváros pirítós,szalámis pirítós,vajas kenyér felvágottal,zöldségekkel,vajas kenyér,pohár kakaó,stb.

Ebéd: Párolt zöldségek,kis szelet sült hússal,valamilyen főzelék,stb.

Vacsi: Müzli,gyümisali,pohár kakaó,stb.

Nekem ez bevált! :)

14/F

2011. aug. 11. 09:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi :D ! Puszi neked :)
2011. aug. 11. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2011. aug. 12. 08:30
 14/16 anonim válasza:
futás, bicikli..és a minimum fél óra
2011. aug. 19. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi bajotok van az üléssel??? xĐĐ

Na jó komolyan:

biciklizés! Abból jó sokat minden nap! Egyszerűen ennyi! Egy idő múlva mindenki nézni fog!! :)

2011. aug. 22. 09:03
 16/16 anonim válasza:

GÖRKORIZÁS!!!! A LEGJOBB MEGOLDÁS!!! :DDD

szépen formálja a vádlit,combot, és a FENEKET! :))

Csak óvatosan vele,mert én ilyen 6 és 10km közötti távokat tettem meg minden este,és most sajnos vissza kell fognom magam,mert növésben vagyok és sajnos nem bírja a térdem =((

sokáig kb. fél évig nem mozogtam semmit,és túl gyorsan ugrottam neki ekkora távoknak...:// az a legjobb benne hogy egyáltalán nem olyan fárasztó mint a futás és még élvezni is lehet a száguldást:DD javaslom keress egy jó minőségű utas csendes hosszú utcát..én találtam a közelünkben :)

ám én is azért kezdtem el,mert nagy a popsim :( 15/L

2011. aug. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!