3 hét alatt szeretnék lefogyni minél többet mert rettentően szétrepedezett a bőröm és se milyen ruhám nem jön rám. Írnátok nekem egy heti nagyon szigorú étrendet?
Egyet kell értenem, 10 kiló 3 hét alatt rettenetesen sok.
A striák pedig valóban nem tűnnek el, csak kifehérednek.
Én még hozzátenném, hogy a méregtelenítő, salaktalanító, és anyagcserejavító gyógyteák, és természetes alapanyagú készítmények, (nem fogyiporok és tabletták) hatásos kiegészítői lehetnek a diétának. De oda kell ezekkel is figyelni, nem szabad többet vagy a megadott kúrán túl szedni/inni őket, és érdemes a bioboltban tanácsot kérni. Például, a spirulina (egyfajta alga) tablettát nem szedheted bizonyos pajzsmirigyproblémákkal.
Figyelj, a koplalást hagyd ki. Nagyon durva szövődményeid lehetnek. Az egyik legérzékenyebb terület pont a nőiességed érinti: felborul a ciklusod, és súlyos női betegségeid alakulhatnak ki mellette, nem is beszélve a cukorbetegségről, és ezt egy napnyi koplalás is előidézheti.
Mozgás nélkül egészséges fogyás nincs. Lehet fokozni a hatást, de nélküle betegségeket kockáztathatsz, emellett pedig löttyedt leszel.
Ajánlom hogy mozgás mellett keress utána a lúgosító étrendnek. Nem érdemes sok pénzt rákölteni, mert az orvosok sincsenek egy véleményen ebben, de az étrend amit ajánlani szoktak segít a fogyásban, és legalább van egy kidolgozott alapod, amit követni lehet.
Érdemes a gyümölcsöket is hanyagolni a sok cukor miatt, elsősorban zöldségeket kellene enned, grillezett, párolt csirkemellel, hallal ( fehér húsokkal) és ki kellene küszöbölni az unalomból evést agy túlevést.
Minden esetben reggelizz rendesen! Én magamon azt figyeltem meg, hogy egy rendes reggeli után energiával vagyok telve, és nem kívánok nehéz vagy sok kaját a nap folyamán.
Találj ki magadnak emellett ésszerű szabályokat. Én pl igyekszem az ebédem dél körülre időzíteni és utána már csak zöldség, gyümi, joghurt jellegű dolgokat enni, max hatig. De mivel ez a rendszer néha nehezen alkalmazható, úgy alakítom ha szükséges, hogy négy előtt lezavarom a meleg ebédet, és akkor van még ideje a testnek dolgozgatni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!