Valaki aki ért ehez az segítene? Többi lent.
Csak suli? Amellett tuti van egy kis időd, még jót is tesz a tanulásnak, ha mozogsz kicsit. Nem kell órákat, de ha valamiért csak hétvégén edzel egypár órát, az is valami.
A mozgás esszenciális, nem hanyagolhatod el, ha jót akarsz.
Attól még fontos az étrend, persze.
Nem tudom megmondani, NEKED mi a jó, ez egyéni. Rengeteg jó étrend van s persze az egyik 17 éves lánynak jóval több kalória és fehérje kell, mint a másiknak... Csinálhatod az életmódváltást drasztikusan és fokozatosan, amelyik jobban fekszik, ebben sem vagyunk egyformák. Kiszedheted az előnyelen ételeidet vagy ami szerinted gátol a fogyásban, nem kell feltétlenül hatalmas változás - de van, akinek az kell.
Az se mindegy, mennyi felesleged van, pl. 50 kilósaknál szkeptikus vagyok a heti -1 kilós célok értelmességével. De általában heti fél-1 kiló még reális, de semmi okod panaszra, ha picit alatta van, viszont jól, energikusan érzed magad.
Ha leírod, milyen a táplálkozásod s milyen változtatásokra vagy hajlandó s miről tudod, hogy nincs az az isten, hogy bírd, az segíthet a további válaszban... De menet közben is finomíthatod a módszert, főleg, ha fogalmad sincs, hogy hogyan fogod magad érezni egy új életmódon. Engem is értek meglepetések. Jobb az életmódváltás, mint a kúraszerű fogyózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!