Lehetőleg sokan írjatok:mit szóltok ehez az étrendhez?
177cm 80kg a cél olyan 60 kg egy év alatt
Életmód váltással próbálkozom mivel még fiatal vagyok és nem tudnám előteremteni magamnak a különböző diéták ételeit(nem dolgozom 15vagyok)
Amennyire tudom naponta ötször kell étkezni erre az étrendre gondoltam mit szóltok hozzá?:
Reggeli 6:30 cornflakes+gyümölcs
Tízórai 10:45 müzliszelet/répa/egyéb kis étel
Ebéd 14:00 ami van
Uzsonna 16:00 müzliszelet/répa/stb
Vacsora 18:00 két tojás/yoghurt
Napi kb 3liter víz+otthoni edzés minimum egy óra naponta illetve jövő szeptembertöl röplabdázom
Előre is köszönet minden válaszírónak
Nem kell napi ötször étkezni. Egy csomó embernek az fura is s kis felesleges flancokat iktatnak be étkezésként. Sokaknak jobb, ha összevonnak étkezéseket és legalább egyszer jóllaknak a nap folyamán... Akinek jólesik a sok kicsi evés, mert könnyen jóllakik és hamar megéhezik, vagy más okból, az egyen ötször vagy hatszor, de másnak attól még nem kell, a test nem kezd el pánikolni, csak mert jópár órán át nem érkezik étel.
Viszont nem árt mindennap elegendő fehérjét bevinni. A 2 tojás is kevés, de ha a joghurtot választod, akkor egész nap nem eszel valamirevaló fehérjét, ha az "ami van" pont grízes vagy zöldséges tészta?
Mi a lótúróért akar az emberek fele merő szénhidráttal fogyni, amikor az az egyetlen makrotápanyag, ami nem esszenciális? Fehérje és zsír viszont kell.
Hmm, szerintem a kukorica pehely az hízáshoz való (ám tagadhatatlanul finom) bár nem túl értékes
.A müzli dettó, még ha szeletelik is :D
Uzsonna müzli is hízós táp.
Joghurt is.
Ez a nyugati étrend: alapvetően zöldségszegény, gabonákkal és némi hússal/tojással.
Semmi gond nincs vele, csak sokan híznak el tőle és lesznek gyulladásos betegségeik.
Én azt mondom, zöldség+hús, ezen felül olyan izé, joghurt vagy müzli nem kell. Mármint, káros, fölösleges (de finom :D )
Én átfogalmazom amit írtam. Mármint, új nézőpont:
Afrikában, ahol egy csomóan teljesen éheznek, ez nem is rossz!
ezt nevezhetnénk cukor diétának is.
csak érdekesség képen a cornflakes nem elég,hogy kukoricából van és tele van adalékanyagokkal,100g ből 30g az hozzáadott cukor,mindezt reggel és gondolom tejjel,amikor a legérzékenyebb a szervezet inzulinérzékenysége.
szóval ha parasztosan magyarosan étkeznél az sem lenne olyan szinten rossz és egészségtelen,mint ez terv.
a fehérje hiányba már nem is megyek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!