3 hónap alatt majdnem 20 kilót leadtam kemény diétával. Hogyan tartsam meg a súlyomat, ha a koplalást már nem bírom? Arra gondoltam hátha gy futni fogok.
A koplalásod miatt csak hízékonyabb lettél, s elvesztettél egy csomó izmot; simán vissza fogsz hízni.
Egyébként meg igen, normális az előző válaszoló, aki 1-2évet mondott egészséges és tartós 20kg-os fogyásra.
Fél év alatt is lehet egészségesen és tartósan fogyni, persze sokan azért inkább 1 évre húzzák ki vagy még hosszabbra, mert jobb nekik élvezetesen fogyni, az élet pedig hosszú :)
A tánc csak ötlet volt, én se csinálom, de sok férfi természetesen igen, ez nem nemfüggő, max. korreláció van... De úgyse tudtam a nemed, koplalni inkább buta tinilányok szoktak, persze nyilván nemcsak.
"2 év? Normális vagy?"
Miért, hány év alatt szedted fel azt a 20 kilót? Talán 3 hónap?
16:
Én inkább úgy mondanám, leegyszerűsítve, tehát az öregedéssel járó energiayzükséglet csökkenést nem számolva adott emberhez és adott életmódhoz adott testtömef tartozik, amihez ezen életmód mellett konvergál a tömeged. Tehát fogyókúrázni nem egészséges, olyan étrend-mozgás kombóra kell átállni, amit a fogyás után is tartani lehet. Csak a sok türelmetlen ember néhány hónap koplalástól várja a csodát, aztán persze sír, ha utána vissuahízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!