Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 98kg,167cm vagyok,23 éves...

98kg,167cm vagyok,23 éves lány. Milyen diétát válasszak, mivel imádok enni, És fogyhatok is?

Figyelt kérdés
Mályva teáztam eddig, de a gyomrom már nem tolerálja... Létezik más fogyást segítő kapszula, vagy tea? A szűztea-kapszulát ne is írjátok, sok rosszat hallottam róla... Ma 2 hete minden nap mozgok, felülésezek,lábemelés, szobabicikli, és futás. Eddig 2kg ment le.
2010. jún. 11. 13:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Bocsáss meg kedves és fínomlelkű 25 éves lány: amikor lefogytál 30 kg-ot, a bőröd is összement rendesen, vagy még lötyögsz benne rendesen?
2010. jún. 29. 21:53
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

12:21 vagyok. Nem ereszkedett meg a bőröm, mert lassan fogytam, nem egyszerre. Ez esetleg nem jutott eszedbe?

25L

2010. jún. 29. 23:00
 23/34 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező.Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok,de én is ebben a test súlyban vagyok bár én 2 gyerek után.162 cm és 88 kg-al mentem férjhez,és szültem 2 gyereket.Tudom hogy már az is sok volt de ugy gondoltam hogy a terhességgel úgy is szedek fel jó pár kilót,mert a terhesség nem a diétáról szól.Tudom akkor is lehet egészségesen étkezni de miért tagadnám meg magamtól azt ami jólesik.Most hpgy a kezemben tartom a második babámat és nem is lesz több,így elkezdhetem a fogyókúrát.Ja és hozzáteszem asztmás vagyok ugy hogy valószínű hogy nehéz menet lesz.De megpróbálok olyan gyakorlatokat végezni ami kíméletes.Majd meglátjuk.De sok sikert kívánok neked is hozzá.
2010. jún. 30. 08:04
 24/34 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kicsikhez:)) Neked is sok sikert! Menni fog! Kitartás!
2010. jún. 30. 09:34
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, inkább Norbizzál, ha szeretsz enni.

A 90 napos nem fog menni, mert 4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad (és nem fogod megállni, hogy kis mennyiséget egyél). A keményítő és a gyümölcscukor is szénhidrát, egyedül a fehérjenap étrendje elfogadható, bár az gáz, hogy nincs normális reggeli.

És... egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége. Érdekes egybeesés azzal, hogy a 4 napból 3-szor szénhdirátnap van tulajdonképpen.

De azt tudnod kell: csodák nincsenek, keményen meg kell dolgoznod a sikerért.

2010. jún. 30. 13:59
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm 17 kg fogyott a 90napossal ő 170cm és 89kg volt. Utána fejérje diétázott azzal lement még 5kg. azóta figyel az étkezésre és sportol szépen tartja a súlyát. Én holnap kezdem!
2010. jún. 30. 21:29
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Kedves és jólelkű, lassan és okosan lefogyo ( persze előtte ronda mód elhízó) 25 éves lány: A beírásod melletti linken az a sárga bikinis leányzó csak mosolyog azokon amiket írsz. A kinyúlt gatya, az mindíg kinyult gatya marad. De ez ellen szoktak csinálni ránctalanító műtéteket. Megkérdeznélek tisztelettel: ez, amiről itten levelezünk, köztudott. Mármint az elhízás, hogy mi minden bajjal jár. Akkor, amikor épp a hízási periódusban jártok, hogy-hogy nem jut mindez az eszetekbe? Miért kell megvárni a 90 kg-ot? Csak ebbe segíts, hogy megérthessem.
2010. júl. 1. 23:23
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Látom, szeretsz kötekedni...nem nyúlt meg a bőröm, akármilyen hihetetlen. Miért olyan csoda ez? Talán kötelező jelleggel meg kell nyúlnia a bőrnek fogyás után? Én nem hiszem, s a tapasztalat mutatja, hogy bizony vannak kivételek.

25L

2010. júl. 3. 17:01
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, a finomlelkű 25 éves, egykor dagi nő.

Még annyit a kedves kötekedőnek, hogy a lassú fogyást a bőr is tudja követni, tud alkalmazkodni a súlyvesztéshez, ezért nem nyúlik meg. Nem 30 nap alatt dobtam le a 30 kilót. Akkor lehet, hogy lógna a bőröm.

25L

2010. júl. 3. 18:34
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nem azért lettem 90 kg, mert egész nap csokit zabáltam. Pajzsmirigy-alulműködésem miatt lettem duci. Hidd el, nem örültem neki.

25/L

2010. júl. 4. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!