98kg,167cm vagyok,23 éves lány. Milyen diétát válasszak, mivel imádok enni, És fogyhatok is?
Kedves utolsó válaszoló! Miért kell ilyen gúnyosan viselkedni?? Nem vagy te isten se semmi hogy elítéld őt! Nem tudhatod lehet próbálkozott eddig is a fogyással de nem ment neki de ez tök mind1. Az a lényeg hogy most elszánta magát és ha kitartó lesz akkor sikerülni is fog neki a fogyás! Sosem késő elkezdeni! A 90 nap is iszonyat kemény lesz főleg hogy írta hogy imád enni...
Sok sikert neked kérdező!:)
Kedves legutolsó, mindent megértő válaszoló. Látod, ezért van neked 86 %-os jó válaszod, nekem meg sose megy feljebb 66%-nál.
Egyégként diétától nem lehet fogyni. Hanem kevesebbet hízni. A sok mozgástó lehet fogyni. A lábemelgetés nem az.
19:24-es vagyok
Engem cseppet sem érdekel mennyi a válaszadás %-a. Nem azért írok azt amit hanem mert úgy érzem és azt le is írom. Megértő vagyok mert én is átmentem mert a fogyás nehézségein és örömmel töltött el az eredmény. Ezért szeretném biztatni a többi embert is!
A szerinted mindent megértő válaszoló vagyok.
Nos az tény hogy elég nagy túlsúly a 98 kg de ha most jött rá arra hogy neki tennie kell ez ellen vagy most érzi magában az erőt hogy változtasson akkor most kezdi el! Azt vallom hogy sosem késő!
Jah amúgy meg egyikőnk sem tudhatja hogy ezelőtt próbálkozott-e már vagy sem..
Undorító ez a fröcsögés. Nem leb*szásra van szüksége a kérdezőnek, hanem tanácsért jött ide! A bunkózást szíveskedjenek egyesek otthonra tartogatni az anyjuknak, ha az megengedi.
Kedves Kérdező!
Tarts ki és lesz eredmény!!!
Én 18 évesen 90 kg voltam, most vagyok 60 a 175 centimhez!
Sok sikert!!!
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!