11 éves fiú vagyok 155 cm magas 45kg fogyni szeretnék 10 kilót hogy tegyem?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 16:51
11/16 anonim válasza:
Hogy örültem volna ha 11 évesen 45 kiló lettem volna. 😞 Iszonyat vékony voltam (még mist is egy kicsit) ne akarj fogyni!! Hidd el így a jó!!!! Ne akard h csintváznak csúfoljanak:(
13/16 anonim válasza:
Szerintem 45kg-ot fogyjál, hogy ne legyenek ilyen sötétek a földön.
14/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem kéne fogynod 10 kilót, hanem mondjuk csak 2-3,at és utána sem visszatérni a régi életmódhoz. A súlyzós és testsúlyos edzést nem javasolnám, mert a magasságod kárára megy. Kezdj el futni, vagy valami ilyen sportot elkezdeni.
Reggelire egyél egy telsjes kiőrlésű zsömlét sonkával és egy kefírrel
Ebédre is valami zöldséges zsírszegény húst
Vacsorára pedig szintén egy zsömlé
Fontos hogy az édességeket hanyagold, és az egyéb rágcsálnivalókat is
15/16 TXCowboy válasza:
Pár év múlva már 70-80 kg nak kellene lenned, mert már férfi leszel! Ne fogyókúrázz, hanem eddzél inkább.
16/16 anonim válasza:
Szerintem, ez normál súj. Nem kell fogyni, csak sportolni, sportolni és sportolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!