13éves vagyok 162cm és 59 kiló itt a nyár és leakarok adni kb 5kg + feszesíteni akarom a combom meg a hasam mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:16
11/14 anonim válasza:
Rubint Réka Add önmagad című dvd-je segít! anyukám is azt csinálja meg az öcsém, és bevélik!
12/14 anonim válasza:
Ne falj annyit és xard ki magad rendesen.
13/14 anonim válasza:
nekem éppen az ellenkező a bajom. nekem hízni kéne 15 éves vagyon 163 cm és 45kg. mostanában mindenki azzal van elfoglalva hogy fogyózni akar és bele sem gondolnak hogy mi van azokkal akiknek hízni kéne. Am én is ajánlom a hastáncot.Anyámmal jártam és neki sikerült ledobnia pár kilót. sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!