13éves vagyok 162cm és 59 kiló itt a nyár és leakarok adni kb 5kg + feszesíteni akarom a combom meg a hasam mit csináljak?
Valami olyat ami a felső testrészem(Mellem) Ne változon
Bicikli öhhm jó oks
:)Köszi
Nem szoktam nassolni
Köszi Valami bevált módszer??
Szia!
Szerintem se kell fogyóznod. A BMI indexed is tökéletes, meg tényleg igaz, hogy úgy is nősz majd.
A bicón kívül én még az úszást ajánlanám. Mindenedet megmozgat, és kellemen elfárad az ember. :)
Meg mostanában a kangoo nevű sport ami nagyon népszerű. Végül is egy cipőről van szó, amivel ugrálni, meg mindenfélét lehet csinálni. Én még nem próbáltam ki, de érdemes beújítani egy ilyennel.
Én szintén 13 vagyok, 164cm és 54 kiló, szóval nagyjából egyformák lehetünk.
Szerintem érdemes belefognod aerobikba, hip-hopba, vagy valami táncba. Jól érzed magad, magabiztosabb leszel, szebb lesz a mozgásod, új embereket ismerhetsz meg ott, és nekem attól eléggé erős combizmom lett. :) Főleg ha komolyan veszed, szóval hetente minden órára bejársz.
Persze sok más dolog van még, de én ezt ajánlom magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!