Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Most mit csináljak ha elkezdte...

Most mit csináljak ha elkezdtem a fgyokurát de 5napig birtam? Nem akarok tovább igy élni, de dagadt se akarok lenni mármint a kezemröl fgyoni szeretnék mert ugye jön a nyár. :S Mitcsináljak ha nem eszem meghalok:S

Figyelt kérdés

Az a problémám: Hogy hajlamos vagyok nagyonis a hízásra nem vagy kövér,de van rajtam5kilo felesleg(hasamon és a felsö karomon ami nagyon zavar föleg nyáron).

5 napja belekeztem a 90napos fogyokuráb(femina.hun)

Amit nem szo szerint de probálok betartani nem eszek édeséget se kenyeret(pedig kenyér mániás vagyok nagyoniss)csak 4oráig eszek,eddig is 4ig ettem csak finomakat csokit,pörköltet kenyeret:D, Esténként mozgok 1órát amit eddig is megtettem már kb fél éve(de nem minden nap maximum 1héten eyszer kihagytam.De most reggel is tornázok. De az a problémám hogy ezt nem birom tovább a fogykurát mert mindenki elöttem eszi a kedvenc ételemet és olyan roszz..:S most is alig várom a reggelt hogy ehesek:S ideges vagyok ha éhs vagyok és fáj a fejem is:S És mindenki azt mondja ha nem eszem rendesen és aztán visszatérek a "régi életemhez" akkor többetis hizhatok és hajlamos is vagyok rá egy csokitol 2kilot is hizok na jo ez tulzás de, honaptol ujra enni akarok finomat és most azon gondolkodok hogy ez az egy hét fogyokura éhezés.. nem befojásolja a kiloimat mármint ha holnaptol rendesen eszek visszahizok duplájára mint amit lefogytam mert 2kilot leadam(de nem látszik):S Szoval ehetek ujra rendesen de csak 4óráig (persze tudom keveseb nasi,több gyümölcs,kevesebb kenyér)Annyira jó lenne enni:S olyan éhes vagyok:SSSSs

2009. márc. 1. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne éhezz, hanem egyél. Csak nem mindegy, hogy mit.

Ha nem bírod a 90 naposat, legalább a reggeli gyümölcsöt próbáld betartani illetve néha tartsál víznapot.

ha nincs elég kitartásod és akaraterőd, akkor úgyse fogsz fogyni.

Keress egy pozitív példát, pl. járj fogyis fórumokra. Úgy vettem észre, hogy a környezetemben én vagyok a pozitív példa, 3-man is elkezdtek fogyózni, gondolom az én hatásomra. -8 kiló eddig.

2009. márc. 1. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Pont a kritikus ponton álltál le! Csak az első hét nehéz! Én is nehezen bírtam eleninte, de már 1 hónapja csinálom eredményesen! Abszolult nem éhezek, csak figyelek, hogy helyesen táplálkozzak!
2009. márc. 2. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!