Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hogy-hogy lehet 90 napos...

Hogy-hogy lehet 90 napos alatt tortát enni?

Figyelt kérdés
Hiszen a torta általában minimum tojással is készül, vagy valamilyen tejtermékkel. vagyis fehérjét is tartalmaz. Vagyis egyben szénhidrát és fehérje is:D akkor hogy?
2010. ápr. 15. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy normális fogyókúrában is marad erőd mozogni, nem éhezel és még egészséges is, mert olyan ütemben fogysz ahogy kell. Csak azt nem favorizálja senki mert túl sok kitartás kell hozzá, az pedig nagyon keveseknek van. Mindenki pár hét alatt akar szumósból fittnesz versenyző lenni. Aztán hogy ennek milyen következményei vannak a jojó effektustól kezdve a tönkre tett belső szervekig, az nem érdekel senkit.
2010. ápr. 18. 13:55
 12/16 A kérdező kommentje:
én nem akarok két hét alatt fitnesslady lenni:D és azért választottam ezt, mert ezt tudom suli mellet csinálni. amúgy meg tudom, hogy van előnye is, hátránya is. viszont az tény, hogy az anyagcserét tényleg gyorsítja, ha nem eszel együtt szénhidrátot fehérjével.
2010. ápr. 18. 21:22
 13/16 A kérdező kommentje:
ja, és kösz, nem vagyok szumós. deszka se, de azért túlozni nem kell... és az étrendváltoztatáson kívül mozgok is, és mielőtt valaki beszólna, mozgás alatt nem a távolbanézést értem:) amúgy mielőtt válaszolsz, olvasd el még egyszer a kérdést, mert nekem a válaszod OFF-nak tűnik.
2010. ápr. 18. 21:25
 14/16 A kérdező kommentje:
most nézem. milyen tönkretett belső szervekről beszélsz, Úristen?? Próbáltad már egyáltalán egy hétig is csinálni a 90 naposat, ember? Semmi hátrányát nem érzem magamon, nem szoktam éhezni, és van egy csomó energiám. Amiről te beszélsz, azt anorexiának hívják tes...
2010. ápr. 18. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocs, nem tudtam hogy te dietetikus vagy és évek hosszú munkája alatt ennyire beleástad magad a témába. Akkor csak csináld, sok sikert hozzá.
2010. ápr. 19. 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy akik kitalálták ezt a diétát, azoknak végre valahára elsült az agyuk és rájöttek, hogy a hatásos diéta lényege, hogy semmit nem iktatunk ki az étrendünkből. Ha kiiktatod mondjuk teljesen az édességeket vagy a kenyeret, akkor egy idő után megkattansz és nagy falásokba kezdesz. NA igen, az ilyen no kenyér, no szénhidrát típusú diéták után jönnek vissza a leadott kilók és mellé újabbak. A 90 napos egy jó diéta, több embert is ismerek, akik szépen, hatásosan, tartósan lefogytak tőle.
2010. ápr. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!