90 napos diétában mennyit csaltál, hogy az még úgyis hatásos volt?
KÖTEKEDÉS, ELLENZÉS nem kell! Arra nem vagyok kíváncsi. Ez is egy sima kérdés, akinek nem inge ne vegye magára, nem kötelező válaszolni annak, aki érdemben nem tud hozzászólni, csak azért, hogy kifejezze ellenszenvét, nem kell ide írnia.
Köszönöm, hogy értelmes vagy, és ezt felfogtad!
Öszinten en csaltam, szinte vegig. A kedvenc napjaim a feherje s a szenhidrat voltak. E napokon ettem szinte jollalasig, s nagy mennyisegben, igaz hogy a gyumolcs s zoldseg napokon szinte meg koplalatam, ez igy sem joo am.
Ment le en nem mondom, de talan ment volna meg tobb..... de bicikliztem is mellette.
20 évesen: egy gyümi napot tartottam összesen, és csak 6 hétig csináltam, de akkor nem volt olyan sok plusszom, mégis fogytam jól. A többi gyüminapon ebédre ettem ami volt.
Vicces, mert úgy gondoltam, én nem szoktam csalni, Aztán olvastam az első válaszolót, és de, szoktam.
Mennyiségre nem figyeltem, vacsi nem volt mindig ugyanaz, kenyeret sosem ettem fehérje napon(sztem az hülyeség lenne), levest sem mindig ettem.
De összességében, a kajákat nem kevertem az összetétel szerint, és ez számít szerintem. Onnantól, hogy jött az első igazi csalás, nagyon nehezen álltam vissza...
Terhességem után viszont nagyon keményen csináltam, szűzteával, és majdnem minden gyüminap után lénappal, és akkor kellett is ez ahhoz, fogyjak.
Most a 2., baba után vagyok, egyenlőre próbálom szokni az egy év zaba :) után, hogy nincs nasi, néha éhes vagyok (na jó, mindig). De muszáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!