Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leslie Sansone-walk away the...

Leslie Sansone-walk away the pounds-walk and kick tornája hatásos lehet? Kinek vált már be és mennyit fogytatok vele?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 2 hétig csináltam.És úgy éreztem ment le kicsi mindenhonnan. De rohadtul meguntam,nagyon unalmas volt a szobámban tök egyedül mászkálni ...

Tényleg hatásos.De az is jó,ha elmész gyorsgyalogolni:)

Én pont emiatt váltottam át a kocogásra,futásra,és kint a levegőn futok,az mp3-am max hangerőn van:)(majdnem 2hónapja futok és szépen látszik már ez is,bár még messze a cél)

2011. aug. 5. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
ja bocsi az kimaradt,hogy nekem az 5 mérföldes videóig volt meg,tehát 2-3-4-5mérföldeseket csináltam.Az első után nagyon izomlázam lett,meg minden :) tényleg jó,de csak akkor csináld,ha otthon nem unod meg a tornázást,sétálgatást és menetelést :)
2011. aug. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!