Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hogy-hogy lehet 90 napos...

Hogy-hogy lehet 90 napos alatt tortát enni?

Figyelt kérdés
Hiszen a torta általában minimum tojással is készül, vagy valamilyen tejtermékkel. vagyis fehérjét is tartalmaz. Vagyis egyben szénhidrát és fehérje is:D akkor hogy?
2010. ápr. 15. 17:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Az ilyen fogyókúrákat jobb ha máris elfelejted. A fehérje ugyanis alapja a fogyókúrának, persze a normálisnak, nem az blikkes, joy-os meg bravós f.osoknak.
2010. ápr. 15. 17:21
 2/16 A kérdező kommentje:
jó, de nem ez volt a kérdé. Amúgy már egy csomó ismerősöm lefogyott tőle, úgyhogy egy életem egy halálom, megpróbálom. de ezt akkor sem érte, a tortás részét.
2010. ápr. 15. 17:29
 3/16 A kérdező kommentje:
am a Bravoba nincs fogyókúra:D amennyire én tudom...
2010. ápr. 15. 17:30
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem ismerem a bravót, ezzel csak ezeknek a dolgoknak a színvonalát próbáltam érzékeltetni. Énfelőlem megpróbálhatod, meg elhiszem, hogy egyeseknek sikerült, de én maradok a garantáltan bevált és egészséges fogyókúránál. Mert hogy fehérje nélküli fogyókúra, meg a mindenhol szajkózott "egyél zőccséget meg gyümőccsöt" nem az, azt garantálom neked. Nem kevés ideje foglalkozok ilyen kérdésekkel, tudom hogy mi fán terem egy fogyókúra vagy egy diéta.
2010. ápr. 15. 20:10
 5/16 anonim válasza:

Szia!

Pont ezt a kérdést akartam ma feltenni:)

Én tegnap előtt kezdtem a 90 napot,így ma értem a tortás napomhoz.

Nekem is kissé hihetetlen,plusz még jön hozzá az ebédre ehető tészta/pizza/pogácsa!

Ha nem baj figyelem a kérdésed,hátha valaki megmondja a tutit!

A többi nappal nem lenne bajom,mert szeretem a salátát,és elélek akár napokig azon,ha kell,de ez a torta,hát nem is tudom....

2010. ápr. 16. 07:36
 6/16 A kérdező kommentje:
a pizza pogácsa tészta stb. végül is érthetőek, mert abban csak liszt élezstő víz vaj ilyesmi van többnyire. visont a tortában jócskán van fehérjeszerűség is, és pont a szétválasztás lenne a lényeg.
2010. ápr. 16. 16:39
 7/16 anonim válasza:
Belefér az a kis tojás a tésztába, nem ezen fog múlni a fogyókúrád sikere, hanem a kitartásodon! Másnap úgyis gyümi nap lesz, és akkor minden vétkedért meglakolsz!:) Nagyon jó kis diéta ez, és nagyon hatásos, nekem minden ismerősöm ezzel fogyott le szülés után, a párjaikkal együtt:)
2010. ápr. 17. 14:28
 8/16 anonim ***** válasza:

"a pizza pogácsa tészta stb. végül is érthetőek, mert abban csak liszt élezstő víz vaj ilyesmi van"

Te atyaúristen!!! Ez a 90 napos "diéta"????? Egyébként próbáljátok ki a tudatos egészséges táplálkozást, és el lehet felejteni ezeket a félévente ismétlődő "fogyókúrákat".

2010. ápr. 18. 05:59
 9/16 A kérdező kommentje:
nekem jó, én szeretem:D különben is, én inkább magamnak sütök CH napon valami teljes kiőrlésűt, és az legalább egészséges is:D szerintem jó a 90 napos, marad erőm mozogni is, és nem éhezek. és jó.
2010. ápr. 18. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:

A legtöbb tésztafélébe kell tojás,attól még az szénhidrát marad...

Egyébként nem ajánlom a 90 naposat.Tény,hogy lefogysz vele.Pár éve én is fogytam tizenpár kilot fele,ami duplán vissza is jött fél éven belül(nem zabáltam utána,nehogy azt higyjétek)

Hogy marad erőd?Nem biztos.Én konkrétan többször is összeestem a diéta alatt,amíg végül azt mondtam,hogy inkább nem,és abbahagytam...

2010. ápr. 18. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!