13éves vagyok.150-155cm körül vagyok és 46-47kg nagy combom van. Milyen fogyokurát ajánlatok? Vagy milyen tornát végezek el?
orvosilag teljesen átlagos normális lány vagy!!!
ha zavar a vastagságod, és a mai divathoz méltóan soványabb akar lenni, hát mozogj!!!!!!!!!!!!!
nem kéne fogyóznod, csupán azt tanácsolom ne egyél sok cukrot!!!hetente egyél 2 szer 2 szer helyette inkább nassolj répával vagy gyümivel!!!
és mozogj NAGYON NAGYON SOKAT!!!
biciklizést ajánlanám!!!
amit sokszor én is csinálok az az hogy napi 1 órát szobabicózok!!!!
hanem tudsz mert nincs szobabicótok vagy valami akkor gogolás vagy hasonló olyan mozdulatok amiket lábbal kell végezni!
a lényeg hogy sokszor sokáig egyenletesen csináld!!(pl.: hetente 5x 40 percetstb!)
Fogyókúrázni veszélyes 13 évesen, arról nem is beszélve, hogy a magasságodhoz nagyon jó a súlyod. Ha mindenképp formásodni akarsz, járj aerobikra, konditerembe, vagy csak egyszerűen futni. Nyáron pedig biciklizz, ha teheted.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!