Fogyózók is esznek zsírt, nyilván. Bár személy szerint én sem értek egyet az ilyen gyanús 'margarinokkal' a vajat meg tény, hogy sokan nem bírják (én sem->tej) de fogyás szempontjából a tojás + zsír elég jó étkezés alap tud lenni szerintem.
2015. ápr. 30. 14:27
13/19 anonim válasza:
kókuszzsír
2015. ápr. 30. 15:39
14/19 anonim válasza:
Miért ne ehetne egy fogyózó vajat? :O Bezzeg kókuszzsírt igen?
A vaj remek cucc (már ízre, amúgy ég és föld a különbség köztük egészség szempontjából, állítólag. valamennyi nyilván van, de hogy melyik vaj mennyire jó, azt nekem laikusként nehéz eldönteni), én főtt répát szoktam átforgatni benne... De karfiolhoz is remek. Tojáshoz nekem felesleges, a tojás igen finom kókuszzsírral is, de igazából a kókuszzsírnak is van egy kellemes kis enyhe íze... (De nyilván márkafüggő, ahogy a vaj esetében is.)
2015. ápr. 30. 16:04
15/19 anonim válasza:
Igaz, olvastam valamit, hogy a kókuszzsír nem rakódik le (fogalmam sincs, mit csinál, de nem kell mindent tudnom)... Nem baj, lerakódik akkor más, ha túl sok a kalória.
De amúgysem óriási mennyiségekről van szó, ha nem akarjuk. Egy kevés vaj nekem aztán nem kavar be.
2015. ápr. 30. 16:25
16/19 anonim válasza:
teflonban,vagy jénaiban mindenféle zsíradék nélkül is lehet,egyszer mikor részeg voltam, véletlenül jöttem rá,elfelejteteem alátenni a zsírt.
2015. máj. 5. 16:19
17/19 anonim válasza:
Úúú... rossz élmény lehetett :D
2015. máj. 5. 16:25
18/19 anonim válasza:
Kókuszzsìr,elég belőle annyi,h csak megkened a tepsit.Az olíva molekulái átalakulnak forròsìtâs/sütés hatására,ìgy mindegy lenne ha sima olajat használnàl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!