Fogyókuránál mivel olajal vagy zsirral jobb főzni, sütni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 19:40
4/10 anonim válasza:
olaj, mert a zsírnak magasabb a kalória tartalma...bár legjobb lenne olajnélkül teflon serpenyőben v mi az a cucc :D
5/10 anonim válasza:
a zsírban vannak esszenciális zsírsavak...amúgy nem ártana, ha ellenőriznétek a kalóriatartalmakat, az olajok és zsírok gyakorlatilag azonos kalóriatartalmúak (a vaj mondjuk alacsonyabb kalóriatartalmú, mint az olívaolaj, a víztartalma miatt) ....a különbség a zsírsavak minőségében van...
6/10 anonim válasza:
A zsír egészségesebb, csak az olajat olcsóbb előállítani, és így szép lassan átnevelték az embereket.
7/10 anonim válasza:
20:33 végre valaki :) amúgy nem rossz az olaj sem, pl az indiaiak tök jól elvannak a mogyoróolajjal, mert az ő genetikájukhoz és a vega étrendjükhöz megfelelő ...
az eszkimók a fókazsírra vannak ráállva...a magyarok meg a disznó, kacsa és libazsírra...a japánok a szezámolajra...stb.
8/10 anonim válasza:
Mindegy, ha nem viszed túlzásba, akkor nem ezen fog bukni a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!