Tudtok mondani ötleteket hogy hogyan tudnák lefogyni? Gyógyszert nem szednék szivesen inkább valami diétára gondoltam hogy ha tudtok akkor adhatnátok valami tanácsot.
A kérdés az, hogy hány centi magas vagy és hány kiló?
Mert én 4-5 kiló fogyásokkal nem foglalkozom. Azokkal sem, akik pl: 160 cm 58-60 kilósak, és 45-50 kilósak akarnak lenni. Nem bántásból de az ilyen eseteket én sosem veszem komolyan, mert ehhez nem fogyókúra kell. Én olyanokkal foglalkozom akiknek 20-30 kiló fogyásra van szükségük. Nekik tudok tanácsot adni.
Ahogy a 2# írta. Minden diéta, kúra úgy indul, hogy le kell mondani a finomságokról.( vagyis nem. Minden diéta úgy kezdődik, hiogy elhatározod, hogy márpedig le fogok fogyni!) nem szabad elkeseredni, ha a szervezeted úgy reagál az első időszakban, hogy nem mozdul meg a súlyod! Be kell iktatni egy kis edzést is, mert a mozgás elősegíti a fogyást. Nem elkezdeni nehéz, az nagyon egyszerű. A Folytatás. Nem szabad odázni a testmozgást, mert az eredményeid kárba mennek, visszajön a fölösleg.
Én pl 30fok felett is 2 pulóverben futottam, és edzettem, most is fekete pulóverben dolgozok kint a kertben, és eredményes. Csak figyelj oda, hogy mindig inni kell, különben elájulsz.
A fogyás kulcsa az, hogy ki kell tűzni egy célt, amit el akarsz érni, és csinálni kell! Felejtsük el a narancslevet( még ha 100% os is, mert tele van fruktózzal) lehet inni reggel, dél környékén, de ne ess túlzásba. Csak csináld, igyál vizet, egyél mértékkel, nassolj a lehető legkevesebbszer, ha lehet egyáltalán ne, és lefogsz fogyni. Ja...és mozogj eleget! De ne a mekiig, és vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!