Tudnátok olyan diétát mondani amivel két hónap alatt legalább 10 kg-ot fogytatok?
Elvileg elképzelhető: 2 hónap = 8 hét, a hozzáértők szerint a heti fél kg, max 1 kg-os fogyás még egészségesnek mondható, tehát 2 hónap alatt a 6-8 kg lemegy, ha:
- teljesen elhagyod az étkezésedből a cukrot, a mekis kajákat, a bolti üdítőket, édes-habos süteményeket
- erőteljesen visszafogod az étkezésedből a kenyér- és tésztaféléket, naponta csak minimális (1-2 szelet) TK kenyér, vagy hasonló
- a testsúlyodnak, napi mozgásodhoz igazított kalória-bevitelnél többet nem eszel
- az eddig elvégzett napi testmozgáson felül + rendszeresen napi edzést, (futás, kerékpár, úszás stb.) is végzel.
- odafigyelsz, hogy az elégetett kcal mindig több legyen, mint a bevitt kcal.
Ehhez nagyon jó segítség, ha reg-elsz a KalóriaBázis.hu, az kiszámolja a számodra szükséges napi kcal-t, ha bevésed hogy miből mennyit ettél, és bevésed, hogy mit-mennyit mozogtál = kiszámolja a napi egyenleged.
Ezt írtam az előbb egy másik kérdéshez:
Normálisan ettem mindent, amit előtte, csak kisebb adagokat. Nassolás kiiktatva. Mellette heti 3x súlyzós edzés.
Kb. 2 hónap alatt mínusz 8 kg. Éhezés, szenvedés nélkül :)
Annyiban volt könnyű a helyzetem, hogy olyan sok mindenről nem kellett lemondanom, cukros üdítőket nem ittam előtte sem, gyors kajákat és félkész mikrós kajákat nem szeretem, csak az édességgel voltak gondjaim, arról kellett leszoknom.
90 napos,9 kg volt a 2.hónapnál és 71-ről indultam
a férjem 11-et fogyott paleoval 2 hónap alatt
Mindkettőnknek a szénhidrát lecsökkenése miatt volt ilyen gyors,mivel elég édesszájúak vagyunk,de ha fogyás után visszaállsz a régi táplálkozásra,akkor gyorsan vissza is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!