A 90 napos diéta alatt tudtok mondani olyan italokat, amit egész nap lehet inni vagy csak lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 17:56
2/10 A kérdező kommentje:
kösy ezt énis tudtam...:D :)
És még? miket és mikor?
2011. máj. 14. 18:14
4/10 anonim válasza:
Bármi ami édesítőszerrel ízesített. Friss gyümölcs vagy zöldséglevek.
5/10 anonim válasza:
víz, tea cukor nélkül, bizonyos napokon tej. kétlem, h az emberi szervezetnek bármilyen tartósított cukros szarságra szüksége lenne. ha ilyet szeretnél inni a diéta alatt, csak lebeszélni tudlak.
6/10 anonim válasza:
Aloe Vera tea - isteni ize van, izesités nélkül ihatod, nem unod meg soha, rendezi a vizháztartásodat, segit elviselni a 90 nap viszsonylag egyhangú étkezését, élénkitő hatású. egy filterből 2-2,5 liter tea főzhető. nekem bevált, ajánlom:)
7/10 A kérdező kommentje:
kösy:)
2011. máj. 18. 12:59
8/10 anonim válasza:
Falmelléki, vagy sima ásványvíz.-
10/10 anonim válasza:
Én ásványvizet , zöldteát (izesités nélkül, vagy édesítőszerrel citromlével), ill. cukormentes gyümölcslevet iszok , ez utobbit ritkábban. Én is a 90 naposon vagyok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!