Szabad kv-t inni a 90 napos diéta alatt?
Igen, ihatsz nyugodtan kávét, de csak keserűen vagy szaharinnal, ami nem nagyon egészséges, de pár szem nem vészes. Teát, főleg zöldteát azonban legjobb keserűen fogyasztani, úgy jobban "égeti" a zsírt.
Én csináltam ezt a diétát, jól be is jött, csak utána kell vigyazni, nehogy visszahízd az elvesztett kilókat.
Én rendesen válaszoltam neked, de ne haragudj, igazuk van azoknak, akik ilyen "kv"-s kérdésre hülye válaszokat adnak... Ne vedd kitanításnak, de magadat is, meg az esetleges válaszolókat is lebecsülöd az ilyen gyerekes dolgokkal!
Egyébként sok szerencsét a fogyáshoz!
itt első.
nem csináltam ezt a diétát, rendszeresen sportolok, és rendben van az étrendem (6-7 kaja egy nap), szóval nem kell szenvednem egy diétával sem. Valójában mindenkinek csak ennyit kellene tennie, és akkor nem kellene kínlódnia ilyen-olyan sztárdiétákkal. A koffein egyébként termogén hatású, valamint gyorsítja az anyagcserét, ezért lehet inni nyugodtan édesítővel. Ha nem iszol napi 4-5 kávét, akkor az édesítő nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!