Mindenhol csak azt olvasom hogy hülyeség a 90 napos diéta, meg csak tönkreteszed a szervezeted. Kezdek elbizonytalanodni, pedig most szántam rá magam hogy megcsinálom. Van aki megcsinálta és jót is tud róla mondani?
Én végigcsináltam még anno, fogytam is vele 16 kilót és semmi bajom nem lett sőt hízni se híztam vissza, pedig utána egy jó darabig nem igazán figyeltem oda az étkezésemre. DE! Soha nem csinálnám végig még egyszer, mert rájöttem, hogy éhezés nélkül is le tudok fogyni. Fogytam még 14 kilót úgy, hogy életmódot váltottam. Elhagytam a kenyeret, tésztát, üdítőket édességeket, elkezdtem tornázni és hopp! Úgy fogytam, hogy nem voltam éhes és a mozgás által kaptam egy szép feszes testet. De ezt annyira felesleges leírni, mert rajtam kívül még 1000 ember írja ugyanezt, hogy életmódot kell váltani. Én sem szívesen vágtam bele, mert olyan maceránsnak tűnt meg nehéznek, de hála istennek tévedtem! A fogyás mind fejben dől el. Nem tudom elmagyarázni ez milyen érzés.. Olyan mintha kicsit őrült lennél, mert bekattan valami az agyadban, és semmi sem tántoríthat el a célodtól, mert annyira vágysz rá hogy azt lásd a tükörben amit szeretnél. ajánlom hogy számold ki mennyi a kalóriaigényed egy napra és ezt próbáld betartani.
Na puszi és sok sikert :)
persze ez a probléma és egészségügyi gond nélküli fogyás egy látszat dolog, ugyan ennyi erővel egy 120 kilós nőnek sincsenek egészségügyi problémái..
de sajnos a fenéket nincsenek, csak fiatalon a test még sok mindent elvisel, aminek akkor jön meg a böjtje amikor az építő folyamatok kezdenek a lebontóaknál lassabbá válni. legkésőbb akkor nagyon sok embernél előtűnnek a testük kizsigerelésének az eredményei :(
a Lagzi lajcsi az IQ 80 szint alatt is lehet, az elméletednek meg semmi alapját nem látom. a fehér kenyér nem egy drog, amihez fizikai vagy pszichés kötés, függés van!
a finomított szénhidrátokról pár hét/hónap alatt le lehet szokni! (true story).
meg amúgy is, ha valakinek ennyi önkontrollja van, (vagy nincs) hogy nem tudja tudatosan megválogatni mit eszik (amikor ott a bolt és bármit megvehet) hát az ilyen hülye (sorry) megérdemli a cukorbetegséget, vágják le a lábát mielőbb, hátha nem szaporodik és nem adja tovább a géneit. mert ilyen ember és a leszármazása mindenképpen életre alkalmatlan lesz, legyen ez inkább előbb mint utóbb és a gyerekei szívják meg. na most, a hülyeség és az akaratgyengeség öröklésével baromságot írtam, de a rossz szokások valóban átadódnak szülőről gyerekre tehát a az én kis gonosz levezetésem teljesen helytálló, sajnos. aki ennyire szerencsétlen, az eleve nem tudom mit vár az élettől.. ki fogják rabolni/nyírni, mert ha magán, a kajálásán nem tud valaki uralkodni még ha akarna sem, akkor már régen rossz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!