Mindenhol csak azt olvasom hogy hülyeség a 90 napos diéta, meg csak tönkreteszed a szervezeted. Kezdek elbizonytalanodni, pedig most szántam rá magam hogy megcsinálom. Van aki megcsinálta és jót is tud róla mondani?
Egyél felelősen Ugyanúgy enni kell a szénhidrátokat meg a zsírokat minimális mértékben mivel a szervezetünkbe viszünk be zsírban oldódó vitaminokat mint pl.: a A-vitamin. legyünk kiegyensúlyozottak napi 15-30 perc séta vagy lassú kocogás és nyárra már strand képes lehetsz :)
És a legfontosabb sok folyadék illetve 7-8 óra pihenés, hogy a szervezetünk tudjon megfelelően regenerálódni. :)
Remélem segítettem :)
A 90 napos diéta egy orbitális nagy kreténség, akaratgyenge kismókusoknak találták ki, akik be akarják bizonyítani hogy ők bizony nemtudnak lefogyni, genetikailag ilyenek...
Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, KERÜLJE EL a 90 napos baromságot - működésképtelen, értelmetlen.
a paleolittal biztos nem vágta tönkre a veséjét, ha nem egy született vesebeteg volt, akkor meg úgyis meghal..
a hülyeség az, hogy hízás és fogyás nem azon múlik, hogy eszel-e tejet meg búzát, hanem hogy mennyit eszel.
ezt ajánlom Tribu válaszoló figyelmébe átgondolásra!
egyébként a paleo táplálkozás lényegében maga AZ egészséges táplálkozás. olyan szir-szar cuccok elhagyását javasolja, amit már rég nem kéne amúgy sem enni, hiszen nincsen háború (legalábbis M.országon, jelenleg..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!