Mennyire normális az, ha az osztálytársem is belekezdett egy ilyen 90 napos diétába? (többi lent)
2:Az a közöm hozzá,hogy nekem ő fontos,és persze,próbáljon,foggyon,nem az a bajom hogy fogyni akar,hanem ahogy fogyni akar!Az ő szervezetének fontos még a zsír,fehérje és szénhidrát bevitele is,nem az a megoldás hogy nem eszek zsírt és akkor fogyok!Hanem táplálkozzon változatosan,egyen sok gyümölcsöt,zöldséget és mozogjon!Nem az hogy egyszerűen csak nem eszek eleget!Mert én láttam,hogy ma is az ebédje egy kis saláta meg két szelet csirkesonka volt!Akkor mit eszik reggelire meg vacsorára,ha neki ennyi az ebéd?És emellet nem mozog semennyit csak amit tesiórán kötelező!
Szóval nehogy már te vonj engem kérdőre hogy ki vagyok én,hanem inkább szálj magadba és gondolkozz el azon hogy ez mivel járhat gy fejlődő szervezetnél!Mert a felnőtt az egy dolog,de ő még gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!