Normális, hogy a 90 napos diéta kb. félidejében leáll a fogyás? Már több mint 2 hete egy gramm sem ment le.
Na igen, csökkenteni. A szénhidrát- és a keményítőnappal. A többit megeheted...
Viccet félretéve: ez egy állati egészségtelen "diéta". Egyik nap alig eszel, másik nap meg telenyomod magad szénhidráttal. A normális és egészséges táplálkozásba ez nem fér bele, nem csoda, hogy nem fogysz.
Na és mi lesz a 91. naptól? Nem értem ezeket a divat diétákat...
Én egy 50 éves diétát tartok. Minden nap normálisan eszek.
Köszi a hozzászólásokat, véleményeket, kb. erre számítottam.
Valószínű, hogy tényleg csökkenteni kellene a bevitelt, de akkor úgy járnék, mint a cigány lova...(mire leszoknék az evésről, addigra feldobom a talpam)
Egyébként azért kell diétáznom és azért nem tudok ( én is 50 éve) normálisan enni az év minden napján, mert idény jellegű vendéglátásban dolgozom, amiről ugye tudjuk, hogy idényben látástól vakulásig,nem idényben meg semmi a munka.Az étkezés meg ennek a fordítottja.
Nos, úgy döntöttem, hogy a 90 napos diéta 4 napos ciklusát 3 naposra változtatom:
összevonom a keményítő és a szénhidrát napot,ezt is a keményítőnap javára.Vagyis lesz egy húsnap, aztán a keményítőnap, de úgy, hogy ha megkívánom, akkor eszek más szénhidrátot is, a harmadik nap pedig gyümi.És ezt fogom ismételni.
Indokom az az, hogy a szénhidrátnapon mindig visszajött ami addig lement.
Mit szóltok hozzá???
Én is csináltam a 90 napos diétát. Az első héten lement 5 kg, azután heti 1 kg kb. Én csak 60 napig bírtam - a szervezetem teljesen kibukott! Gyomorfájdalmaim voltak és legyengültem. Azt tanácsolom, ne add fel, de ha úgy érzed hogy nem bírja a szervezeted ne folytasd, mert sokkal kötheted be. Előnyére: 15 kg-ot fogytam, megszűnt a magas vérnyomásom, és a diétát követően nem jött vissza semmi, még terhes nem lettem (3 évre rá)
Még egy tanács: a gyomorfájdalomra (savtúltengés) ajánlják a különféle magokat - de ha azt eszel biztos nem fogysz egy grammot sem! Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!