Írna nekem valaki egy tervet, hogy melyik nap milyen ételeket fogyasszak?
Pár hónapja szültem és sajna elég sokat híztam terhesség alatt. Maradt még rajtam kb 10kg amit le szeretnék adni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.
Ötleteket szeretnék kérni, hogy mit egyek pl reggelire, ebédre vacsorára, hogy hatásos legyen a fogyókúra.
Sajnos nincs sok pénzem a drága fogyis ételekre, ezért hétköznapi kajákra gondoltam. Tudna segíteni valaki?
Ha van elég fantáziád hozzá, úgy értem tudod, melyik izomcsoportot milyen mozgással lehet formálni, illetve honnan mitől ég a zsír, szerintem nem szükséges DVD. A dvd-k amúgy sem személyre szabottak.
Az étkezés meg legyen napi 5-szöri. Bőséges reggeli, lehet zsíros, kalóriadús, bármilyen. Tízórai és uzsonna gyümölcs, vagy szendvics, vagy joghurt, bármi amit szeretsz. Ebéd normális, fontos hogy levest is egyél, egyrészt nem eszed magad degeszre a főfogásból (ami általában nehezebb) másrészt a folyadék mindig hasznos. Vacsorára is ehetsz meleget, csak kerüld a zsíros, nehéz ételeket, és szénhidrátból is kevesebbet fogyassz. Egy valamire figyelj! Éhesen soha ne aludj el, mert nem pihened ki magad rendesen és ez hosszútávon megvisel. Nyugodtan egyél vacsorát. Én ebéd maradékot szoktam vacsizni.
Fontos, hogy egyél olyan ételeket, amik zsírégető hatásúak, és vitamindúsak. Rengeteg zöld, sok hagyma, fokhagyma, lehetőleg nyersen. Én a zöldségeket lereszelem hosszúkásra, és kenyérrel, felvágottal megeszek bármennyit, de párolva telföllel vagy joghurttal is nagyon jók. Uzsonnára vagy még vacsira is megfelelő.
A fehérjedús táplálkozás elengedhetetlen ha valaki sokat mozog, ezért egyél húst, bármilyet, és tojást is nyugodtan, nem hízlal ha nem eszel belőle 40-et egy étkezésre.
Mindez amit leírtam nekem a napi másfél órás edzésem mellett működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!