Írna nekem valaki egy tervet, hogy melyik nap milyen ételeket fogyasszak?
Pár hónapja szültem és sajna elég sokat híztam terhesség alatt. Maradt még rajtam kb 10kg amit le szeretnék adni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.
Ötleteket szeretnék kérni, hogy mit egyek pl reggelire, ebédre vacsorára, hogy hatásos legyen a fogyókúra.
Sajnos nincs sok pénzem a drága fogyis ételekre, ezért hétköznapi kajákra gondoltam. Tudna segíteni valaki?
pl:
reggeli: 3db mandarin
ebéd: 1 adag kínai ananászos csirke rizzsel
vacsi: 2 zsömle, 2szelet felvágott, 2 paradicsom
reggeli: 1 sajtos szendvics
ebéd: 2szelet rántotthús, rizzsel
vacsi: 2 zsömle, felvágottal, uborkával
reggeli: 2 főtt tojás, 1 zsömle
ebéd: sült csirkemáj, tört krumpli, párolt káp.
vacsi: egy fél sütőtök
Aztán lehet váltogatni: csirke-, pulyka husi, hal
Köretnek sülkrumpli nem, inkább főtt krumpli, vagy rizs. Meg lehet enni salátákat, joghurtosat, kapor szósszal.. meg ilyeneket.
Lényeg, hogy liszt, tészta, kenyér, zsíros húsok, ezekből keveset.
Attól fogyni fog, hogy este 2 zsömlét eszik?
Úristen. nekem ugyanígy 10-15 kg a felesleg, futok meg minden, sokszor napi 2 db joghurt némi húsi, mégsem fogyok.
Ő fog ennyi ételtől egy nap?
Nem piszkálódás, segítségként kérdezem, mert ebben vagyok én is épp.
21/L
Utolsó, ha túl keveset eszel, akkor se fogysz, mert a szervezet elkezd raktározni.
A leirt étrend nagyon is jó, ezzel tenyleg lehet fogyni.
Tornázni kéne. Ennyi túlsúlyt nem fogsz mindenféle étkezéssel leadni, ez álom. A szoptatás alatt ráadásul még hízni szoktak az anyukák. Ez idő alatt semmi megterhelőt nem lehet csinálni, sem tornázni, sem diétázni, sem drasztikus fogyókúrába kezdeni, mert a gyermeknek mindenre szüksége van, és cseppet sem érdekli, hogy te mennyit híztál. A nehéz fizikai megterheléstől pedig elapadhat a tej.
Én azt javaslom, várd ki a szoptatási idő végét, és utána kezdj el mozogni, azt pedig felejtsd el, hogy drága fogyis ételekkel majd leadod a súlyfelesleget. Amelyikkel igen, az meg valószínűleg mindenféle reklám és jó marketing ellenére iszonyú káros a szervezetre.
Már 9hónapja szültem és nem szoptatok. Ezért szeretném most elkezdeni. Egyenlőre ott tartok, hogy napi 10percet tornázok, mert erre van energiám. Gondoltam, majd szép fokozatosan változtatok az időtartamon. Mivel ikreim vannak, így elég fárasztó napjaim vannak. Nem szeretném nagy leterhelni magam.
Olyat lehet csinálni, hogy heti 1-2nap csak gyümölcsöt eszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!