Konkrétan milyen ételeket fogyasszak, és milyen tornát végezzek hogy lapos hasam legyen? 2 hét alatt sikerülhet?
Ha kemény és kerek, akor lehet, hogy fel vagy puffadva. Próbáld ki, hogy ne egyél gyümölcsöt minden nap, csak 2-3 naponta, helyette inkább zöldséget fogyassz minden nap. Ha csak pici gyanú is felmerül benned, hogy intoleráns vagy a tejre, akkor néhány hétig próbáld ki, hogy egyáltalán ne fogyassz.
Ha mégis zsír van a hasadon, nem hiszem, hogy 2 hét alatt lelapul, de egy próbát megér... Rubint Rékával mindenféle haslapító, hasrepesztő ☺ mutatványokat tudsz végezni a filmjein keresztül.
Két hét alatt nem lehetséges, de hosszú távon sikerülhet, azonban ez alkati kérdés is.
Gyorsítsd fel az anyagcseréd, hogy a szervezeted zsírégetőmódba kapcsoljon. Egyél legalább ötször, de keveset. Magas szénhidrát, zsíros és cukros ételek kilőve, különben esélyed nincs!
Mellette aerob edzés. Futás, ugrókötelezés, és sok hasgyakorlat. Lényeg, hogy pörgesd fel magad.
Hát én nem tudom, nekem ilyen hasprés nem segített semmit.
Egy időben akartam kockás hasat, és annyi hasfelülést csináltam, de semmi nem történt.
Csak globál tudtam lefogyni mindenhonnan, hogyha keveset ettem, és egyszer csináltam hogy munkahelyre jártam be bringával, tök sokat dolgoztam, és így ilyen napi 20km-t éhesen kínlódva bicikliztam is. Ez úgy 2 hét alatt lefogyasztotta a mellem :) Aztán később a többi is fogyott, minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!