Van valaki aki minden gyüminap után víznapot tart? Eredményesebb így a diéta?
Mostanaban a vernarancsra kaptam ra es a mandarinra..remlem ez jo.:)
Ma reggel ettel 1kakaos csigat,delben 2 kisebb hortobagyi husos palit,este 6 elott szinten egyet narancsal.:) Ez melle iszok kinai teat..ha mar megvettem elfogyasztom..artani tuti nem fog.:)
Így van..:) Egy tündér..nagyon szemezek ezzel: [link]
Véleményed? :)
Az ember félig zöldségevő, nyilván a zöldségleves jó.
Az étrend rész már dobogós hülyeség.
Nem jó! Ne csináld! Nem zsírt fogsz veszíteni, hanem vizet és izmot. Mivel nem viszel be szénhidrátot ezért a szervezeted nem köti meg a vizet ettől van a kezdeti "fogyás" A mérleg 3kg val kevesebbet mutat, a tükör szerint meg semmi változás.
A másik fontos dolog, hogy heti 1-1,5kg-nál többet nem is érdemes fogyni, mert ott azon felül, hogy szintén izmot bontasz, még a bőrödet is megviseli. Meg kellene értened, hogy a sikeres diéta legfontosabb része a fehérje, néhány gramm zsír és sok zöldség ha teheted ez mellé még egy komplex vitamin készítmény. Érzésed szerint mennyit kellene ledobnod?
Érzésem szerint? :D
84kg vagyok... és 172 cm...szerinted? :/
23 éves vagyok..
Szóval 15-20-at mindenképpen....
Megvalósítható a kívánságod úgy 15-20 hét alatt.
Lehetne persze hamarabb is, de mint már írtam nem érdemes!
Persze tudom, hogy egy nő, strandszezonra szeretne jól kinézni, mert az ugye a vadászidény. ;) Ahhoz korábban kellett volna kezdeni, bár júliusra így is teljesülhet az álmod. Szóval nem késtél le semmiről.
Hogy állsz hozzá a sporthoz? A házimunka nem az! Azért kérdem mert nagyjából napi 40 perc mozgás a hét öt napján azért szükséges lenne a teljes sikerhez (ne félj nem kell futkározni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!