Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Van valaki aki minden gyüminap...

Van valaki aki minden gyüminap után víznapot tart? Eredményesebb így a diéta?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 23:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem valamit. Ha a diétád kalóriaszegény akkor az úgynevezett zsigeri zsírokat is elkezdi használni a szervezeted ebből (is)nyer energiát. Így hamarabb laposodik a hasad, mert ezek a zsírok kezdenek onnan elfogyni és nem nyomják kifelé a hasfaladat. A gyümölcsökre is figyelj, mert az azokban levő cukor (fruktróz)sem jó. Szóval pl. a banán, füge, szölö, felejtős, alma ilyesmi mehet. De legyen inkább zöldség karfiol, brokkoli, saláta és hasonlók. Sok sikert kívánok neked! :)
2014. febr. 24. 22:34
 22/40 A kérdező kommentje:

Mostanaban a vernarancsra kaptam ra es a mandarinra..remlem ez jo.:)

Ma reggel ettel 1kakaos csigat,delben 2 kisebb hortobagyi husos palit,este 6 elott szinten egyet narancsal.:) Ez melle iszok kinai teat..ha mar megvettem elfogyasztom..artani tuti nem fog.:)

2014. febr. 24. 23:41
 23/40 anonim ***** válasza:
A vérnarancs nem annyira gáz, viszont a kakaóscsiga az nagyon. :D De sebaj. Kezdőként bele kell rázódni a dolgokba, furcsa az hogy le kell mondanunk a szokásos kajákról amit pedig, annyira szeretünk. Próbálj gyakrabban enni, diétába min 5 alkalom kell. Nincs reggeli, ebéd , vacsi. Ezeket el kellene felejtened a diétád alatt. Három óránként érdemes enni. Tészta, liszt, cukor felejtős! A tea tökéletes amúgy, ha nincs benne cukor. A kakaóscsiga és más hasonló cukros lisztes cuccok azért nem jók, mert megemelik a vércukor szintjét és ekkor a szervezet nem a testeden levő zsirokból nyer tápanyagot, hanem a cukorból amit megettél. Persze csak annyit amennyire szüksége van, a többit pedig gonoszul elraktározza a hasadra combjaidra seggedre. Kinek hová. Ez hajlamfüggő. Egy bányász, vagy más, nehéz melót végző ember, ehet kakaóscsigát akár ötöt is, mert a nap folyamán elhasználja. Te sajnos nem ehetsz, mert gondolom vagy tanulsz még, vagy egy irodába punnyadsz egész nap, ehhez pedig minimális energiára van csak szükség. :)
2014. febr. 25. 08:45
 24/40 A kérdező kommentje:
15 hónapos kislanyommal vagyok ithol.:) Haztartast vezetek..sokszor egesz nap meg sem allok..de ugye a.banyaszathoz nem hasonlithato...:D
2014. febr. 25. 16:35
 25/40 anonim ***** válasza:
A kislányoddal öröm az életed, ne panaszkodj. :)
2014. febr. 27. 20:31
 26/40 A kérdező kommentje:

Így van..:) Egy tündér..nagyon szemezek ezzel: [link]

Véleményed? :)

2014. febr. 27. 20:33
 27/40 anonim ***** válasza:

Az ember félig zöldségevő, nyilván a zöldségleves jó.

Az étrend rész már dobogós hülyeség.

2014. febr. 27. 22:29
 28/40 anonim ***** válasza:

Nem jó! Ne csináld! Nem zsírt fogsz veszíteni, hanem vizet és izmot. Mivel nem viszel be szénhidrátot ezért a szervezeted nem köti meg a vizet ettől van a kezdeti "fogyás" A mérleg 3kg val kevesebbet mutat, a tükör szerint meg semmi változás.

A másik fontos dolog, hogy heti 1-1,5kg-nál többet nem is érdemes fogyni, mert ott azon felül, hogy szintén izmot bontasz, még a bőrödet is megviseli. Meg kellene értened, hogy a sikeres diéta legfontosabb része a fehérje, néhány gramm zsír és sok zöldség ha teheted ez mellé még egy komplex vitamin készítmény. Érzésed szerint mennyit kellene ledobnod?

2014. febr. 27. 23:15
 29/40 A kérdező kommentje:

Érzésem szerint? :D

84kg vagyok... és 172 cm...szerinted? :/

23 éves vagyok..

Szóval 15-20-at mindenképpen....

2014. febr. 27. 23:25
 30/40 anonim ***** válasza:

Megvalósítható a kívánságod úgy 15-20 hét alatt.

Lehetne persze hamarabb is, de mint már írtam nem érdemes!

Persze tudom, hogy egy nő, strandszezonra szeretne jól kinézni, mert az ugye a vadászidény. ;) Ahhoz korábban kellett volna kezdeni, bár júliusra így is teljesülhet az álmod. Szóval nem késtél le semmiről.

Hogy állsz hozzá a sporthoz? A házimunka nem az! Azért kérdem mert nagyjából napi 40 perc mozgás a hét öt napján azért szükséges lenne a teljes sikerhez (ne félj nem kell futkározni)

2014. febr. 28. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!