Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Van valaki aki minden gyüminap...

Van valaki aki minden gyüminap után víznapot tart? Eredményesebb így a diéta?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 23:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem a legfontosabbat! Ha fogyni szeretnél akkor nem koplalni kell, hanem helyesen táplálkozni! Sok fehérje, kevéske szénhidrát, sok-sok víz, mozgás. Ez a recept nagyvonalakban. ;)
2014. febr. 20. 13:34
 12/40 A kérdező kommentje:

Szóval..nem azt kérdeztem mit csináljak..,hogy 90 naposozzak vagy sem.

Nevetséges..minden kérdésnél feltűnik 1-2 ilyen ember aki szinte már-már fanatikusan le akarja beszélni az embert erről.

Tehát csinálom..eldöntöttem..a kérdés nem ez volt.

2014. febr. 21. 14:21
 13/40 anonim ***** válasza:
Oké, akkor a kérdésre válaszolok. Azt kérdezted, eredményesebb-e. Nem az.
2014. febr. 21. 18:08
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Feltettél egy kérdést, néhányan próbálnak neked segíteni, mert láthatóan nagyon nem vagy képben e témában. Nem is értem, hogy miért durcáskodsz.

Az egész elgondolásodban egyedül a víz a jó, de nem "gyüminap" :D után, hanem rendes kaja mellett. ;)

2014. febr. 21. 21:41
 15/40 anonim válasza:
A víznap felturbózza a folyamatot, de véleményem szerint nagyon gyötrelmes. Én inkább dupla gyümölcsnapot tartottam amikor csak bírtam. Ez nagyon bejött.
2014. febr. 21. 22:06
 16/40 anonim ***** válasza:

Nos kérdező,nem kell belenyúlnom a konektorba,hogy tudjam ráz az áram és nem kell kipróbálnom a 90 napos agyrémet,hogy tudjam,az sz@.r.

Tudom,hogy a tájékozatlanság és gondolkodás hiánya miatt neked és a hozzád hasonlóaknak el lehet adni mindenféle fost,de hagy hívjam fel a figyelmed egy "apróságra",ami szöges ellentétben áll a 90 napossal szemben.A testednek minden nap szüksége van a minden makrotápanyagra,ezt ez a fajta fogyókúra nem tudja biztosítani.Ez ugyanolyan fontos,minthogy levegőt veszel,igaz a "makrók" hiányába nem halsz bele egyből...

Természetesen lehet így is fogyni,izomból ill. vizet is tudsz veszteni,aminek eredménye egy "szép" löttyedt test lesz.Majd 90 nap után,amikor visszaállsz a szemét kajákra,még többet fogsz majd visszahízni,természetesen ezt már zsírban.

2014. febr. 22. 15:18
 17/40 anonim válasza:
Én most csinálom ezt a 90 napos diétát. 7 hete étkezem így, nem éhezem, változatos az étrendem, akármit is mondanak és 6 kg-t fogytam! Nem, nem tartok víznapot egyáltalán, mert az sok lenne. Főleg, ha tanulsz, dolgozol, vagy kisgyerekeid vannak, (vagy nagyok) , szóval, ha stresszelsz, ne vond meg az energiát magadtól! Így is nehéz a gyümölcsnap. Méregteleníts évente 2-3x és kész. Sok sikert!
2014. febr. 24. 16:12
 18/40 anonim ***** válasza:
17-es. Sosem a mérleget kell nézni, hanem a tükröt. Hófehérke óta tudjuk hogy a tükör igazat mond, míg a mérleg csak a súlyvesztést mutatja meg, ami ilyen kaja mellett a vízvesztésből következik! Higyjétek el, hogy jót akarok, és szerintem a többiek is. :)
2014. febr. 24. 17:52
 19/40 A kérdező kommentje:

Na szóval..abbahagytam...

Délelőtt és délben eszek...persze figyelek a mennyiségre.

Délután könnyű,nasi mentes dolgokat eszek sok gyümölcsel..úgy veszem észre,hogy alakulok..nincs olyan nag hasam már..és jobban is érzem magam..jó persze valószín,hogy nem vagyok felpufadva azért látom így..

2014. febr. 24. 19:05
 20/40 anonim ***** válasza:
:) Na így kell ezt. Ne a mennyiségekre figyelj, hanem a minőségre. A magas fehérjetartalmú dolgokban szinte nincs szénhidrát, ezért az energiatartalmuk kicsi, kevés kalóriát tartalmaznak. Ilyenek a húsok, halak, tojás,túró, protein készítmények. Ilyesmiket kellene enned és sok zöldséget. Szépen elindul a fogyás. Olyan egyszerű ez, húsból vagyunk és vízből. Tehát húst vagy egyébb fehérjéket kell ennünk ahhoz, hogy a szervezetünk ne szenvedjen hiányt. Nem kell persze aszkéta életet élni, lehet néha nagyokat enni, egyszeri rossz evéstől nem fogunk hízni, ha amúgy a taplálkozásunk rendben van. Volt, hogy úgy diétáztam, hogy a hét hat napján nagyon kevés kalórián voltam. Mellette edzettem. Vasárnap pedig arra törekedtem, hogy minél több kalóriát egyek ez olyan 10 000kcal volt azon a napon. Ilyenkor a szervezet azt érzi hogy jóság, bőség jön és elkezdi pörgetni az anyagcserét, persze hétfőtől ment megint a megszorított étrend, de mire a szervezet "feleszmélt" addigra már szerda-csötörtök volt ami ugye egy felgyorsult anyagcserével telt el ;)
2014. febr. 24. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!