Van valaki aki minden gyüminap után víznapot tart? Eredményesebb így a diéta?
Szóval..nem azt kérdeztem mit csináljak..,hogy 90 naposozzak vagy sem.
Nevetséges..minden kérdésnél feltűnik 1-2 ilyen ember aki szinte már-már fanatikusan le akarja beszélni az embert erről.
Tehát csinálom..eldöntöttem..a kérdés nem ez volt.
Feltettél egy kérdést, néhányan próbálnak neked segíteni, mert láthatóan nagyon nem vagy képben e témában. Nem is értem, hogy miért durcáskodsz.
Az egész elgondolásodban egyedül a víz a jó, de nem "gyüminap" :D után, hanem rendes kaja mellett. ;)
Nos kérdező,nem kell belenyúlnom a konektorba,hogy tudjam ráz az áram és nem kell kipróbálnom a 90 napos agyrémet,hogy tudjam,az sz@.r.
Tudom,hogy a tájékozatlanság és gondolkodás hiánya miatt neked és a hozzád hasonlóaknak el lehet adni mindenféle fost,de hagy hívjam fel a figyelmed egy "apróságra",ami szöges ellentétben áll a 90 napossal szemben.A testednek minden nap szüksége van a minden makrotápanyagra,ezt ez a fajta fogyókúra nem tudja biztosítani.Ez ugyanolyan fontos,minthogy levegőt veszel,igaz a "makrók" hiányába nem halsz bele egyből...
Természetesen lehet így is fogyni,izomból ill. vizet is tudsz veszteni,aminek eredménye egy "szép" löttyedt test lesz.Majd 90 nap után,amikor visszaállsz a szemét kajákra,még többet fogsz majd visszahízni,természetesen ezt már zsírban.
Na szóval..abbahagytam...
Délelőtt és délben eszek...persze figyelek a mennyiségre.
Délután könnyű,nasi mentes dolgokat eszek sok gyümölcsel..úgy veszem észre,hogy alakulok..nincs olyan nag hasam már..és jobban is érzem magam..jó persze valószín,hogy nem vagyok felpufadva azért látom így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!